Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk veletek történt már ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk veletek történt már ilyen?

Figyelt kérdés
..hogy ismerkedésnél a lány egy másik lánynak a képét küldte el,nem a sajátját..
2016. máj. 30. 11:24
 1/9 anonim ***** válasza:

kép küldésnél mindig kérd meg hogy küldjön képet amin egy lapot tart és rá va nírva valami amit te mondasz meg.

Ha éppen nincs kedve fotózkodni, akkor kérdm eg hogy fotozza le azokat a ruhákat amin az egyik elküldött képjén viselt.

Kamozást és kérhetsz de abba azonnal sokan nem hajlandóak belemenni szóval ez a legjobb mód.

Ja és persze első lépésként mindig rakd be gugli képkeresőbe a képet, mert lehet valam iceleb képeivel nyomul.

2016. máj. 30. 11:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer, de az fura eset volt.

Kedves lány volt, teljesen értelmes és hamar rám is gerjedt.

Mikor képet kértem, egy elég csúnya lány nyaralós képét kaptam meg, aminek nyomán illedelmesen elköszöntem tőle és további sok sikert kívántam.

Erre sértődötten kérdezte, hogy mégis mit vártam. Közepesen heves vita lett belőle, majd végül benyögte, hogy az nem is az ő képe, csak tesztelt és elküldte az igazi képét, amin egy igazi bombázó volt.

Meglepetésére újfent csak elköszöntem tőle, mert még a csúnya lányoknál is kevésbé bírom a hazudozókat.

tényleg jó csaj volt, nem hitte el, hogy megteszem, de azóta se kerestem.

2016. máj. 30. 11:37
 3/9 Kenzo Tenma ***** válasza:
Igen, történt már.
2016. máj. 30. 11:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Az lenne a jó kérdés, hogy kivel nem.
2016. máj. 30. 12:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Pedig a lányok állitólag mindig öszinték,és a pasik azok akik hazudoznak állandóan..
2016. máj. 30. 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezt ugye ugyanazok az őszinte lányok mondták neked? :)
2016. máj. 30. 12:31
 7/9 A kérdező kommentje:
igen ők
2016. máj. 30. 12:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Nos, akkor kiderült, hogy a lányok sem mind őszinték, ellenben imádják démonizálni a fiúkat.
2016. máj. 30. 12:53
 9/9 Kenzo Tenma ***** válasza:
Ne legyenek illúzióink. :D
2016. máj. 30. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!