Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találjak igazi férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjak igazi férfit?

Figyelt kérdés
Aki jól néz ki, humoros, poénos, okos, intelligens, tanult, izmos, jótestű, helyes és "hercegnő"ként kezel nem csal, ver át, hozzám való? Hol találok nagybetűs FÉRFIT, nem nagyra nőtt kisfiút? Társkeresőn nem találok szimpatikusat, bulizni alig alig járok...én csinos vagyok, elmondások szerint szép arcú, érettségim van nem vagyok buta se igénytelen és csak ennyi igényem van...egy normális FÉRFI. Hol keressem az igazit?
2016. máj. 28. 21:35
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%
Elnézve az írásodat, annyira nem is kell intelligensnek lennie egy férfinek, ha meg akar hódítani téged, úgyhogy egy kritérium máris kilőve.
2016. máj. 28. 21:43
 12/32 anonim ***** válasza:
74%
A szépség múlandó. Milyen értelmi szintet ütsz meg?
2016. máj. 28. 21:45
 13/32 anonim ***** válasza:
47%
Egy nagybetus ferfinak legalabb msc-t vegzett no kell.
2016. máj. 28. 21:46
 14/32 A kérdező kommentje:
jó kössetek akkor belém, ti tökéletesek vagytok talán? ezek a tulajdonságok ugyanúgy bennem is megvannak csak egy hozzám illő férfit keresek. ennyi
 15/32 ittittitt ***** válasza:
89%
jól van hercegnő most már csittuljál,menjél aludni, holnap gyereknap van!
 16/32 anonim ***** válasza:
84%

Én nem vagyok ilyen férfi. Nem vagyok jóképű és igazán izmos sem. Bár sportolok. De inkább vagyok egy nagyra nőtt kisfiú, mint hogy ilyen idiótaként viselkedjek, akik után a nők csorgatják a nyálukat, mert megfelel a fejükben kialakult disney-hercegnős meséknek.

Én sem járok bulizni, próbáltam társkeresőn ismerkedni. Normálisan írtam rá több nőkre, persze semmi válasz. Hát akkor én nem vagyok igazi férfi :)

Érettségid van, nem vagy buta? Azt mondod, aki átmegy az érettségin az nem buta? Hát akkor nagyon sok okos embernek kell lennie ebben az országban. Nem is értem, hogy lehet akkor ennyi embert az orránál fogva vezetni évtizedek óta, ha mindenki nem buta, akinek érettségije van.

Írtó felszínes vagy, ez látszik abból ahogy a tulajdonságokat megfogalmaztad és felsoroltad. Meg ahogy magadról beszélsz és nyávogsz, hogy "csak ennyi" igényed van, egy "normális" férfi. Aki valakinek nem felel meg, az nem normális már, igaz?

Miért kéne egy ilyen nőt hercegnőként kezelni?

Az ilyen mentalitás következménye szerintem, hogy a nők általában szélhámosokkal jönnek össze. Csak hazugok és csalók képesek és akarnak megfelelni ilyen elvárásoknak. Utána meg panaszkodtok, hogy miért csalt meg és hol vannak a rendes pasik.

2016. máj. 28. 21:54
 17/32 anonim ***** válasza:
84%

Érettségi XDDDDDDDDDDDD

Amúgy troll sanszos :D

2016. máj. 28. 21:56
 18/32 anonim ***** válasza:
40%
Ja-ja, szerintem is troll kérdés.
2016. máj. 28. 21:58
 19/32 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem is troll, de ami szomorúbb, hogy tényleg vannak ilyen nők.
2016. máj. 28. 21:59
 20/32 anonim ***** válasza:
57%
Még soha az életedben nem találkoztál ilyen férfival?
2016. máj. 28. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!