Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna valakit, ha egy lány nem szedné a szemöldökét?
Figyelt kérdés
Nem szoktam szedni a szemöldököm,nem tetszik az a formás
azért szoktam így meghagyni,és még szempillaspirállal át is kenem,amitől még sűrűbb,vastagabb
Pár fiú barátomtól megkaptam,hogy "jó ki van nőve a szemöldököd",és olyat is,hogy "már a fiúk is szedik,kicsit igénytelenül néz ki"
19L
2016. máj. 28. 17:38
1/8 A kérdező kommentje:
és lemaradt,hogy "a nőknek általában ki van szedve a szemöldöke"
2016. máj. 28. 17:39
3/8 anonim válasza:
Az attól függ, milyen a szemöldök. Én nem szedem, mert több kozmetikus mondta egymástól függetlenül, hogy kár lenne, így is szép az íve. Volt, aki konkrétan visszautasította, hogy hozzányúljon, más meg csak pár szálnyit szedett belőle.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Kérdés, hogy mennyire dús, mennyire sötét színű, meg hogy milyen szögben állnak a szálak.
Max azt tudod, hogy nem emeled ki külön szempillaspirállal.
6/8 anonim válasza:
Szempillaspirállal a szemöldöködet?? Hát jó...
Amúgy az, hogy sűrű és vastag, önmagában nem probléma, arra figyelj, hogy azért a kóbor szálakat a szélén, meg a két szemöldököd között, az orrod felett szedd ki, mert az valóban igénytelen, férfiaktól is.
7/8 anonim válasza:
Egy szépen kiszedett szemöldök keretet ad az arcnak, sokkal nőiesebbé teszi. Én sokkal csinosabbnak érzem magam mióta szedem. Nem kell vékonyra, az nekem sem tetszik. De előnyös, ha van egy természetes vonala és nincs "elburjánzva".
8/8 Sunshinedoll válasza:
Én pl nem szedem, és még sose szólt be senki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!