Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon a 18-25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon a 18-25 éves korosztályt tekintve több férfi van, mint nő?

Figyelt kérdés
Valahogy elgondolkodtatott amit a való életben tapasztalok és itt is olvasok. Tényleg csak a jól kinéző fiúk kapnak esélyt a lányoktól, lehet a lány akármilyen külső tulajdonságait tekintve. Itt is láttam már, hogy tök alacsony, kövér, tokás csajok izmos, jóképű, magas férfiakkal járnak és nem is adnák lejjebb ennél. A csúnyább fiúk pedig egyedül vannak. A lányokat azonban szinte mindig kapcsolatban látom. Most vagy folyton cserélgetik a barátnőiket a helyesebb fiúk vagy ennyivel több a fiú a korosztályban?
2016. máj. 27. 13:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%
Igen, alátámasztom, én is olvastam statisztikákat erről. Az a kemény, hogy valóban sokkal több férfi van ebben a korosztályban, de még a 30 körüliben is, mint nő. Ergo egy nőre jut egy rakás pasas, ezért is nehéz társat találni manapság.
2016. máj. 27. 13:45
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
11, Igen férfiként magyarországon nehéz. de olvastam egy statisztikát, hogy pl afganisztánban több tartományban egy férfire 50! nő jut a sok éves fegyveres konfliktusok miatt. Durva lehet.
2016. máj. 27. 13:48
 13/20 anonim ***** válasza:
39%
#12: elhiszem. Nézd csak meg Észak-Kolumbiát, az embera nevű törzsnél a legidősebb embernek 12 felesége van és 96 gyeremeke. :D És akkor ez még csak egy törzs.
2016. máj. 27. 13:50
 14/20 anonim ***** válasza:
24%

Azért nem jut nő, mert buta vagy, mint a föld...

1. A nők 20%-a szingli, és ez az arány csak nő... Tessék ennek is utána járni!

2. A férfiak többsége ebből a korosztályból vándorol ki külföldre, és jelenleg is több százezer férfi Londolban meg Münchenben hajtja a szőke bulákat. Tehát: kevesebb férfi hajtja őket itthon, több nő jut(na) nektek. (Pl. egy átlagos multi cégnél több nő dolgozik, mint férfi, sokkal több! Dolgozol egyébként? :P)

3. Durván elcsúsztak az értékrendek, normál testalkatú nőkre rávágjátok, hogy kövér, a szép lányokra, hogy csak átlagos, és az átlagos lányokra, hogy bottal se... Így ugye kiesik egy csomó nő, aki egyébként illene hozzátok: csak nektek nem kell.

Ellenben az elmúlt 10-15 évben végbement egy elég jelentős változás a fiatal férfiak közt: egyre igényesebbek. Kondiznak, rendszeresen járnak fodrászhoz, igényesen öltöznek, ápoltak, stílusosak: kihozzák magukból a maximumot. Mellettük akkor se tud labdába rúgni egy pasi, ha genetikailag azonos pakkot kaptak, de a másik nem foglalkozik a testével és a külsejével.

Esetleg haladni kéne a korral...

Szóval az a nagy helyzet, ha öt napig szorulásod van, és öt napig hasmenésed, akkor az emésztésed statisztikailag tökéletesen rendben van.

Nagyjából ennyit érnek a te adataid is, ha nem tudsz összefüggéseiben vizsgálni egy összetett társadalmi jelenséget.

2016. máj. 27. 14:15
 15/20 A kérdező kommentje:

Ezeket csak hasraütésre írtad?

Nem hinném, hogy csak férfiak vándorolnak külföldre. Ugyanúgy itt hagyják az országot a jobb boldogulás reményében a nők is, konkrétan én több női ismerőst tudnék mondani, mint férfit, aki megtette ezt.

A lányok külsejét tekintve nem tapasztalok nagy igényeket, nekem legalábbis nincsenek. Erre nem tudsz egy statisztikát mondani, hogy a férfiak hány százaléka rendelkezik ilyen igényekkel amiket vázoltál? :)

Az meg, hogy a férfiak többsége kondizik, divatol? Ebben sem lennék olyan biztos...én is szoktam egyébként edzeni és divatosan öltözöm, de olyan sokat azért nem adnak erre. Esetleg egy százalékos arányt kérhetek? :)

Az összehasonlítás mit ne mondjak, elég szánalmas.

2016. máj. 27. 14:19
 16/20 anonim ***** válasza:
66%

14:15 Igazad van. Németországban dolgozom, egy iparvárosban.

Itt érzésre a németek között is durván magasabb a férfiak aránya 50%-nál.

A helyzetet nem javítja a sötétkékek megjelenése. Az elmúlt hónapokban megtöbbszörődött

a számuk. Nagy részük férfi. Magyarországról is többségben férfiak jönnek.

Ez a hely a magányos nők részére a földi paradicsom. Magyarországon ehez képest mennyei állapotok

vannak a pucivadászok számára. Múltkor egy bárban elkezdtem fűzni egy német hölgyet. Nem vagyod egy adonisz,

de randább volt nálam + öregebb is. Elkocogtam a pulthoz, hogy hozzak némi frissítőt. Mire visszaértem, már egy német

férfi fűzte. Fiatalabb volt nálam és jobbképűbb. Aki a GYK-t sírja teli a szerncsétlenségével jöjjön ki ide

pucnira vadászni.

2016. máj. 27. 14:49
 17/20 anonim ***** válasza:

14-es

Ezt alátámasztanád kérlek?

3. Durván elcsúsztak az értékrendek, normál testalkatú nőkre rávágjátok, hogy kövér, a szép lányokra, hogy csak átlagos, és az átlagos lányokra, hogy bottal se... Így ugye kiesik egy csomó nő, aki egyébként illene hozzátok: csak nektek nem kell.

2016. máj. 27. 14:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Akik itt sírnak gyk-n, azok annyira elkeseredettek, hogy a statisztikára is képesek fogni a bénaságukat...
2016. máj. 27. 14:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez van, erre mindig azt tudom mondani, hogy csak lennétek ti abban a kb. 50000 főnyi férfi létszámban,akinek nem jut semmilyen nő egész életében soha ebben az országban...

Biztosan akkor is ugyanígy vélekednétek,és ugyanezt mondanátok ;)

24/F

2016. máj. 27. 15:10
 20/20 anonim ***** válasza:

18-as

Lehet egy kicsikét indiszkrét kérdésem?

Mi a munkád és mennyit keresel, mennyi a bruttód?

2016. máj. 27. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!