Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon a 18-25 éves korosztályt tekintve több férfi van, mint nő?
Azért nem jut nő, mert buta vagy, mint a föld...
1. A nők 20%-a szingli, és ez az arány csak nő... Tessék ennek is utána járni!
2. A férfiak többsége ebből a korosztályból vándorol ki külföldre, és jelenleg is több százezer férfi Londolban meg Münchenben hajtja a szőke bulákat. Tehát: kevesebb férfi hajtja őket itthon, több nő jut(na) nektek. (Pl. egy átlagos multi cégnél több nő dolgozik, mint férfi, sokkal több! Dolgozol egyébként? :P)
3. Durván elcsúsztak az értékrendek, normál testalkatú nőkre rávágjátok, hogy kövér, a szép lányokra, hogy csak átlagos, és az átlagos lányokra, hogy bottal se... Így ugye kiesik egy csomó nő, aki egyébként illene hozzátok: csak nektek nem kell.
Ellenben az elmúlt 10-15 évben végbement egy elég jelentős változás a fiatal férfiak közt: egyre igényesebbek. Kondiznak, rendszeresen járnak fodrászhoz, igényesen öltöznek, ápoltak, stílusosak: kihozzák magukból a maximumot. Mellettük akkor se tud labdába rúgni egy pasi, ha genetikailag azonos pakkot kaptak, de a másik nem foglalkozik a testével és a külsejével.
Esetleg haladni kéne a korral...
Szóval az a nagy helyzet, ha öt napig szorulásod van, és öt napig hasmenésed, akkor az emésztésed statisztikailag tökéletesen rendben van.
Nagyjából ennyit érnek a te adataid is, ha nem tudsz összefüggéseiben vizsgálni egy összetett társadalmi jelenséget.
Ezeket csak hasraütésre írtad?
Nem hinném, hogy csak férfiak vándorolnak külföldre. Ugyanúgy itt hagyják az országot a jobb boldogulás reményében a nők is, konkrétan én több női ismerőst tudnék mondani, mint férfit, aki megtette ezt.
A lányok külsejét tekintve nem tapasztalok nagy igényeket, nekem legalábbis nincsenek. Erre nem tudsz egy statisztikát mondani, hogy a férfiak hány százaléka rendelkezik ilyen igényekkel amiket vázoltál? :)
Az meg, hogy a férfiak többsége kondizik, divatol? Ebben sem lennék olyan biztos...én is szoktam egyébként edzeni és divatosan öltözöm, de olyan sokat azért nem adnak erre. Esetleg egy százalékos arányt kérhetek? :)
Az összehasonlítás mit ne mondjak, elég szánalmas.
14:15 Igazad van. Németországban dolgozom, egy iparvárosban.
Itt érzésre a németek között is durván magasabb a férfiak aránya 50%-nál.
A helyzetet nem javítja a sötétkékek megjelenése. Az elmúlt hónapokban megtöbbszörődött
a számuk. Nagy részük férfi. Magyarországról is többségben férfiak jönnek.
Ez a hely a magányos nők részére a földi paradicsom. Magyarországon ehez képest mennyei állapotok
vannak a pucivadászok számára. Múltkor egy bárban elkezdtem fűzni egy német hölgyet. Nem vagyod egy adonisz,
de randább volt nálam + öregebb is. Elkocogtam a pulthoz, hogy hozzak némi frissítőt. Mire visszaértem, már egy német
férfi fűzte. Fiatalabb volt nálam és jobbképűbb. Aki a GYK-t sírja teli a szerncsétlenségével jöjjön ki ide
pucnira vadászni.
14-es
Ezt alátámasztanád kérlek?
3. Durván elcsúsztak az értékrendek, normál testalkatú nőkre rávágjátok, hogy kövér, a szép lányokra, hogy csak átlagos, és az átlagos lányokra, hogy bottal se... Így ugye kiesik egy csomó nő, aki egyébként illene hozzátok: csak nektek nem kell.
Ez van, erre mindig azt tudom mondani, hogy csak lennétek ti abban a kb. 50000 főnyi férfi létszámban,akinek nem jut semmilyen nő egész életében soha ebben az országban...
Biztosan akkor is ugyanígy vélekednétek,és ugyanezt mondanátok ;)
24/F
18-as
Lehet egy kicsikét indiszkrét kérdésem?
Mi a munkád és mennyit keresel, mennyi a bruttód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!