Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki érzi itt magát külsőre átlagon felülinek, és ki átlagon alulinak?
Figyelt kérdés
Átlagosak is írhatnak,érdekel az arány. Bátrabbak képet is küldhetnek,Köszi. 32N2016. máj. 26. 19:05
31/34 anonim válasza:
A visszajelzések alapján nagyon sokkal vagyok az átlag alatt.
32/34 Titusztitusz válasza:
Én külsőre messze átlagon felülinek érzem magam...Éshát a mindenkori kinézetemre voltam mindig is a legbüszkébb...Úgyhogy ez az önbizalmam legfőbb forrása is mindig...(Viszont képet nem küldök senkinek, mivel van feleségem, és ő egy ilyesmi ötletnek minden bizonnyal módfelett örvendezne...Egy dolog a netes fórumozás, és más dolog képek küldözgetése magamrol...Meghát amúgyse ismerkedni járok ide, hanem tanácsokat adni, és szórakozni főképpen...)
33/34 anonim válasza:
Rajtam kb kb 5 ember erzi magat atlagon felulinek a valaszadok kozul, ez valahogy igy baromira nem oke. Sztem itt az emberek zomenek nincs, vagy baromi alacsony valamiert az onertekelese mikozben biztos vagyok abban, hogy legalabb az 50 szazalekuk az atlag felett van, csak nem latjak magukat annak amik:-))
34/34 anonim válasza:
Az atlagnal jobbnak magam de meg nem sokkal mert maradt meg rajtam kb 5 kg zsirtobblet annyit dolgozok hogy elerjem a 14/15% os testzsir indexet! A magassagom picit magassabb az atlagos 175/176 cmnel 182 cm vagyok 35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!