Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket zavarna, ha vékonyabbak lennétek a barátnőtöknél?
Figyelt kérdés
Még csak ismerkedési fázisban vagyok a sráccal, de nem tudom, hogy ez gáz-e.
Én 171/60, ő 180/55.
2016. máj. 25. 22:06
1/6 anonim válasza:
Engem nem zavarna :) Jó ne legyenek hatalmas különbségek, de pl., ami köztetek van az még nem sok :)
2/6 anonim válasza:
- A vékonyság egy kiterjedésbeli tulajdonság, míg a tömeg az nem.
- Mit számít, hogy itt ki mit mond, amikor az számít, hogy ő mit mond?
3/6 Kenzo Tenma válasza:
Engem zavarna, mert 86kg vagyok. De gondolom őt nem zavarja, ha eddig elvolt 55 kilósan.
4/6 A kérdező kommentje:
Csomót eszik, edzeget is, de ilyen alkat.
2016. máj. 25. 22:23
5/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem így tetszik, úgyhogy nem is akarnám, hogy hízzon. :)
2016. máj. 25. 22:23
6/6 Kenzo Tenma válasza:
Hát kérlek ilyen márpedig nincs. Én is ektomorf vagyok, szóval tudom milyen hardgainernek lenni. Az igaz, hogy nehezebb tömegelni, de nem lehetetlen. Egyszerűen kalóriapluszba kell kerülni, lehetőleg minőségi kajával. Elmondom, hogy én 72 kg voltam mikor elkezdtem edzeni. Ugyan ez nem a testépítés rovat, de tudnám ajánlani a srácnak elolvasásra a sárga kapszula c. könyvet. Persze nem kell mindenkinek izmosnak lenni, csak gondoltam leírom ezt segítségképp, ha esetleg mégis változtatni akarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!