Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves, visszafogott, aranyos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves, visszafogott, aranyos, megértő, okos pasik = friendzóna?

Figyelt kérdés
2016. máj. 22. 22:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem bejon. Visuont elterjedt tevhit, h a noknek a bunkok kellenek. Igy sok evig szingli voltam, mert a bunkokat leraztam.

N

2016. máj. 23. 06:52
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
10. Valljuk be, azért sok nő rászolgál arra h a pasi bunkó legyen és ne segitsen csomagot felrakni vagy kabátot levenni. Itt arra gondolok hogy azért tesztek időnként sértő célzást az illetőre meggondolatlanul vagy lehet nektek csak poén de neki nem, ezért vált ki belőle olyan bunkó hozzá állást h "Akko'csináld te ha ekkora nagy a szád. Azt én se szeretem amikor valamit csinálnék, vagy egy kis hibát ejtek és máris jön a kritizálás, cimkézés, fecsegés. Ebből kiindulva mondhatjátok h milyen aranyos cuki de bunkó pasi csak frienzonába lesz jó..
2016. máj. 23. 10:03
 13/14 anonim ***** válasza:
90%
Ha emellett határozottak és férfiasak, nálam az az ideális társ (és tényleg ilyen a párom). Ha viszont a kedvesség, visszafogottság átmegy extrém félénkségbe, nyálasságba, pincsiségbe, akkor nem nyerő.
2016. máj. 23. 10:44
 14/14 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, és nem tudom 12-es... Úgy érzem nem bennem van a hiba, mert egyrészt az illetőt megdicsérem mikor tesz valami olyat és mosolygok rá, biztatva ezzel, h legközelebb is csinálja, mert nagyon is vevő vagyok rá, és ettől csak jobban tetszik és felizgat. Ismerősi körömben pedig egy ffit sem láttam még, h szapulná a nőket előttem/nekem, vagy leribizkézett volna csak azért, mert bizonyos illemformákat elvárok. Sőt! Tudják, hogy ettől ffi a ffi! Nem azért teszik, mert akarnak tőlem vlmit, hanem csupán "mert én vagyok a ffi, tehát evidens, h megteszem". Most ne kérdezd, h ha ennyire jó a kapcsolatom a fiú barátokkal miért nem velük vagyok.... Hosszú.. barátnők, feleségek, gyerekek, korban sem túl szerencsés, stbstb...
2016. máj. 23. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!