Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők egy intelligens, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők egy intelligens, és humoros férfit akarnak maguknak, és azok a férfiak intelligensek és humorosak, akiknek fullos kocsijuk van? És minél fullosabb a kocsi, annál intelligensebbek és humorosabbak?

Figyelt kérdés
2016. máj. 22. 17:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
Már megint a kocsik! kezd már elegem lenni belőlük! A múltkor is megyek át az úttesten, kicsit kómás voltam,nem figyeltem, hirtelen arra lettem figyelmes,hogy érzek a hátamnál egy kisebb lökést, kb. akkorát,mint amikor az embert meglöki egy 5 éves kis lány, hátra fordulok,hogy mi lehetett ez. Hátam mögött egy Audi A8-as az eleje teljesen behorpadva, a tulajdonosa nem tudta, nem tudhatta,hogy a csontjaim a gyémánt keménységével vetekednek. Benéztem a vezető ülés melletti ablakon, látom,hogy a tulajdonosa csak sír, zokog, szívet tépően zokog: " Mi lesz most a menő autómmal, mit kezdjek ezek után az életemmel?" Adtam neki egy nyalókát, akkor már kezdett egy kicsit megnyugodni.
2016. máj. 22. 18:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra sem kocsit szeretnék ölelni....na de akinek egysíkú a gondolkodása, ezt nem értheti.
2016. máj. 22. 19:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól látod a dolgot,Ugye sokat agyaltál rajta?

Fullos kocsi-humor és intelligencia - egyenesen arányos.Annyira de annyira okos vagy.

Boldogok a lelki szegények mert övék.....

2016. máj. 22. 19:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Lányok, talán mégsem kéne ilyen gyorsan parasztnak leírni a kérdezőt, ki tudja, lehet, hogy van egy fullos kocsija ://
2016. máj. 22. 19:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Vicces az amikor forgalmi dugóban nyomják az autó tulajdonosok a dudát, mint a hülye, mert azt hiszik,hogy attól azonnal elhárul az akadály, ami miatt kialakult a dugó :)
2016. máj. 22. 19:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés alapján, neked még, ha vennél egy fullos kocsit akkor sem lenne egy botnál nagyobb az intelligenciád.
2016. máj. 22. 19:25
 17/19 anonim ***** válasza:
En is pont azert szakitottam a volegenyemmel, mert nem akarta lecserelni a regi Trabantjat egy uj BMW-re :/
2016. máj. 22. 19:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Aki okos, vicces, müvelt es önbizalma is van, az altalaban az elet mas területein is sikeres, nem csak a csajozasban. Persze nincs egyenes arany, de ugyanugy ahogyan nem minden kopasz, zsiros tahonak van egy nemet terepjaroja, ugy ez visszafele sem igaz.

Teny, hogy vannak nök, akiknek fontos a ferfi anyagi helyzete. De sokszor, es a kerdes is valahogy ezt erezteti, olyanok, akiknek nincsen biztos anyagi hatterük, ezt ürügykent hasznaljak, hogy nekik ugysincs eselyük, hiszen az összes nö egyforma.

Engem peldaul az bant, hogy gyönyörü baratnömröl is sokszor azt gondoljak. Pedig amikor összejöttünk eppen kirugni keszültek az egyetemböl es annyi penzem sem volt, hogy motoromban kicsereljem a meghibasodott karbit. Igaz, akkor is kepes voltam viccelödni, de akkor pont nem voltam annyira meggyözödve szellemi kepessegeimröl. Akkoriban ö, aki mar vegzett, joval többet keresett nalam (mondjuk, szinte mindenki). Par evvel ezutan hazat epitünk, mindenkinek megvan a maga kocsija es nekem egy par motor all a garazsban. Ezt persze egyikönk sem tudhatta elöre es en is csak almodoztam erröl. Baratnöm nem azt szerette bennem, hogy talan majd egyszer lesz fullos autom, hanem azt, hogy kepes vagyok felallni es küzdeni, amikor az elet gyomorszajon vag! Most meg par baratnöje is neha teszi a megjegyzeseket, hogy neki könnyü, mert pasija igy meg ugy keres (pedig idöben többet dolgozik nalam es talan stresszesebb is az ö munkaja). Egyesek meg meg a jelenleteben is teljesen nyilvanvaloan szemezgetni probalnak velem. En meg csak halas vagyok az egnek, hogy nekem nem ilyen pioca jutott.

2016. máj. 22. 20:11
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez remélem, vicc akar lenni...

Amúgy nem, a kocsi fullossága meg a humor vagy az IQ nincs egyenes arányban egymással...

2016. máj. 23. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!