Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy társat, de nem tudok leállni a randizással?
Nem rólam van szó, hanem a tesómról. 29 éves lesz idén, és aggódom érte. Értelmes, jó kiállású srác, de amit művel az elkeserítő. Folyamatosan társkeresőzik, heti több randija van. Úgy látom rajta, már teljesen ki van égve. Múlt hónapban összejött egy lánnyal, azt hittem, végre egyenesbe jön, de nem. Pedig nagyon kedves, helyes csaj volt, és a tesóm elmondása szerint is külsőleg és belsőleg is az esete, de nem érzett iránta semmi olyat amit szerinte kell. Félek, hogy ez már a kiégés miatt van. Ugyanis a randik is rendre szexxel végződnek.Na nem mindegyik, de elég gyakori. Közös albérletben lakunk, nem szólok bele a dolgaiba. Ma este a harmadik lányt hozta fel egy hét leforgása alatt! A menetrend ugyanaz: szex, aztán reggel vagy még aznap elmegy a csaj haza. Sajnos egy két lányban ez elég mély nyomot hagyott. Ez a lány is, akivel összejött, azért hagyta ott, mert már egy hónapja randiztak, és a tesóm még mindig randizgatott néha mással is, amit nem is titkolt el a lány elől.Beszéltem a tesómmal, azt mondja, egyszerűen keresi azt a lányt, aki az igazi.De így? Én is pasi vagyok, de ez sok nekem. Tudom, hogy hűséges, mert eddig két komoly kapcsolata volt ( egy két és egy négy éves) és mind a kettőben hűséges volt. Pár éve volt hasonló korszaka, de most megint előjött ez. Hab a tortán, hogy ez a lány, akivel majdnem összejött, most én ápolom a lelkét, mert annyira beleszeretett a tesómba, mondjuk nem tudom mit szeret rajta, én ilyen pasit, ha nő lennék, kerülnék, mint a tüzet. Még plusz hab, hogy egy ideje már az egyik exével is össze összejár szexelni.
Szerintetek van esélye még a tesómnak normálisnak lenni? Segíthetek neki valamiben? Van valami normális tanács, amit lehetne neki adni? Egy ilyen f***nak? Nagyon szeretem a bátyám, jó tesók vagyunk, bele se akarok szólni az életébe, de a szemem előtt teszi tönkre magát is, és ezeknek a lányoknak egy részét is.

Húh, hát igen, igazad van. Pasiként mondom, hogy ez gáz amit csinál. Jó persze sokan nagyra értékelik, hogy mindenféle nőket fektet meg egymásután gyorsan, de én kicsit szolidabb felfogású srác vagyok ilyen téren.
Biztos vagyok benne, hogy amit csinál, az valami sérelem miatt van. Nem sérülhetett meg az egyik hosszabb kapcsolatában?
Lehet le kéne ülnöd vele és kicsit beszélgetni, lelkizni. Rákérdezni mi a baj, mi is történt vele. Én arra gyanakszom, hogy volt valami lány, akit nagyon szeretett és a csaj dobta. Valami ilyenre gondolok, de lehet csak a saját esetem miatt. Az is igaz, hogy a mai nők legtöbbje tényleg csak ennyire jó sajnos. Belül semmi, kívül meg minden a szexet gerjeszti a pasik agyában. Szóval ez a csajokat is minősíti. Persze ettől még nem lenne kötelező minden rbit összeszedni és lehetne boldog szerelemben is élni egyvalakivel.
de megsérülhetett, de ez még szerintem nem menti fel ettől. Sokat beszéltem már vele, szóval eleget lelkiztem anno. Volt egy csaj, a második kapcsolata, aki két év után dobta, mert már nem szerelmes belé. A tesóm sem volt az akkor már, de nagyon szerette. De ennek már egy ideje, és elmondása szerint túl van rajta.
A csajokat nem minősíteném mindegyiket, mert az én barátnőm is egyéjszakásnak indult, aztán lett belőle több éjszaka, majd fülig egymásba szerettünk. Szóval sülhet el jól is a dolog. Vagy most kiindulok ebből a lányból, akivel majdnem összejött, ő is megvolt elsőre. Teljesen normális, imádnivaló csaj ( valszeg ha nem lennék fülig szerelmes a barátnőmbe, megfordulna a fejemben, hogy legyen az én barátnőm). Elmondása szerint ő már az első randin beleszeretett a tesómba, nem gondolta volna, hogy ebből nem lesz semmi. Nem kell itt mai csajokozni, ennyi erővel lehetne mai pasikozni is. :) Amúgy köszönöm a válaszod,mnet a zöld kéz!

Mekkora nagy fikciò ez.-Jah a hős testvérmegmentő...
Átlátszò duma, én is csajoztam így régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!