Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem próbálkozik egy férfi kollégám, lehet nem jövök be neki?
Általában engem nagyon sok pasi ostromol, akivel összekerülök, azt el szoktam varázsolni, eddig egy pasi sem mondott nemet.
Viszont van egy férfi kollégám, aki igaz elég csúnya szegény, de tök szimpi, nagyon vicces, tudom hogy szingli, de abszolút semmi jelet nem ad, hogy akarna valamit tőlem, pedig én szerintem adom a jeleket.
"Általában engem nagyon sok pasi ostromol" - Lehet ezért.
Amúgy nem derül ki, hogy most csak az önérzeted sérti ez, vagy össze akarsz vele jönni?
"de abszolút semmi jelet nem ad, hogy akarna valamit tőlem,"
Mondd csak kislány, a nagy egoista fejedben, ami csak azt tudja jelenleg elképzelni, hogy körülötted forog a világ, meg se fordult a fejedben, hogy te nem tetszel neki?
Nem mindenkinek tetszel ám, ugye ezt vágod?
"lehet"-re nem mindenki ugrik...
A munkatársad! Miért akarna tőled bármit is?
Ja, hogy te mindnekit elvarázsolsz? Vagy mégsem? LOL
Amúgy komoly pasinak meg nem kell olyan, aki azt várja, hogy mindenki oda legyen érte és ő legyen miss Egó.
Amúgy meg biztos nem jössz be neki.
" akivel összekerülök, azt el szoktam varázsolni"
Kevesen mondanak nemet egy könnyű numerára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!