Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomások lenézik azokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomások lenézik azokat, akik csak egy érettségivel rendelkeznek?

Figyelt kérdés
ismerkedéskor ha ez kiderül másképp viselkednek,esetleg butábbnak nézik az illetőt?
2016. máj. 16. 18:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
58%
Nem. Ha tudok vele beszélgetni diploma nélkül is, akkor kit érdekel, van-e papírja a műveltségéről? Amúgy még nem is volt diplomás párom.
2016. máj. 16. 22:26
 22/29 anonim ***** válasza:
55%
Bírom azokat a barmokat, akik bele vélnek látni másokba, az ilyen "majd én megmondom, mit gondolsz és mit érzel" típusú embereket lenézem, meg akiket igazából zavar, ha a párjuk többre vitte, és emiatt folyton nyafognak is. De csak azért, mert valakinek nincs diplomája nem nézem le, még akkor sem, ha lóg a levegőben és elvan így, amíg ebből nem csinál cirkuszt, nem érdekel, milyen iskolái vannak vagy nincsenek. Max. nem lesz közös jövőm azokkal, akik motiválatlanok, de nem azért, mert nincs valamilyen papírjuk, hanem mert páromnak motiválatlan embert nem szeretnék. Egy diploma nélküli ember is lehet egyébként kiváló szakember olyan területen, ami hasznos és nem szükséges hozzá a diploma, meg lehet egy ilyen ember is olvasott, lendületes, motivált, céltudatos, nem a papíron fog múlni, milyen ember vagy.
2016. máj. 16. 23:23
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem, ha van más, amiért büszke lehetek rá. Mondjuk magyar nyelv mellett még két idegen nyelven is beszél, szerény, bölcs, udvarias.
2016. máj. 17. 06:51
 24/29 anonim ***** válasza:
28%
Akkor kezdjük ott, hogy nagy többségben az emberek beképzeltek lesznek egy diploma megszerzésével, persze tisztelet a kivételnek. Van olyan haverom akivel azóta mióta egyetemre ment nem is tartom kapcsolatot, mert beképzelt lett. Nekem nincs diplomám, de azért engem még nem nézett le senki. Nem a végzettség a lényeg hanem a személyiség. A diploma csak egy papír nem leszel tőle több, csak sokan ezt elfelejtik, hogy a mai világban előrébb vagy egy szakmunkás papírral mint egy diplomával, mivel túlkínálat van diplomásból, szakemberekből meg hiány.
2016. máj. 17. 08:10
 25/29 anonim ***** válasza:

"Akkor kezdjük ott, hogy nagy többségben az emberek beképzeltek lesznek egy diploma megszerzésével" - max. a te ismeretségi körödben, de én nem sok ilyen embert ismerek.

Azt sem lehet feltétlemül mondani, hogy szakmunkás iskolával többre mész, mint egy diplomával, mert 1. nem mindegy, hogy milyen diplomáról beszélünk, 2. vannak szakmák, amiket diploma nélkül nem is végezhetsz (pl. orvos, pedagógus).

2016. máj. 17. 09:54
 26/29 anonim ***** válasza:

Biztosan van olyan is.

Én azt látom, hogy azok rátartiak, akik nehezen szerezték meg , amijük van, akár diploma, akár állás, akár pénz...

Én egyetemen tanítok, eléggé sok a diplomás, meg diplomára készülő a közelembe, de furcsa lenne, ha lenézném a többi embert a közelemben, a szomszédot, a boltost, a zöldségest, a kocsmai törzsközönség nagyobb részét, az orvosi asszisztenst.....

Teljesen normális, komoly ember mind.

2016. máj. 17. 10:30
 27/29 anonim ***** válasza:
72%

Nem nézem le, csúnya dolog.

De attól is kinyílik a bicska a zsebembe ha afordítottját látom. Lásd előbbi válaszadó. Ha valaki diplomás akkor az tuti beképzelt, sokat képzel magáról, lenéz mindenkit, meg különben is csak egy papír...sok ilyet olvastam, láttam már. Ez sem jobb, csak szimplán frusztráció. Aki békében van önmagával nem azt nézi, más milyen végzettséggel rendelkezik.

2016. máj. 17. 10:40
 28/29 anonim ***** válasza:

Ehh, látod, Kérdező, itt is az van, mint a való életben. A nem diplomások eldöntötték, hogy a diplomások lenéznek másokat. Lásd 24-es válaszoló.

Mindenki a saját démonaival küzd, kár, hogy ezt sokan áthárítják másokra. :S

2016. máj. 17. 13:56
 29/29 anonim ***** válasza:
Dehogy! Én nem! :)
2016. máj. 17. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!