Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik mindig ugyanaz minden alkalommal?
Figyelt kérdés
Akárhányszor megismerkedek egy sráccal, akár interneten akár élőben, előbb-utóbb mindegyiknek alábbhagy az érdeklődése. Pedig érdeklődő meg jó hallgatóság vagyok, visszakérdezek, viccelődök, nem vagyok egy ostoba liba, de valahogy mindig ugyanaz a vége.
19/l
2016. máj. 15. 23:11
1/7 anonim válasza:
Mert az élet egy körforgás. Minden, amit érzel, már érezve volt. Te csak megmerítkezel az érzelmek tengerében.
2/7 anonim válasza:
Ne csak hallgass, meg visszakérdezz!
3/7 anonim válasza:
nem lehet, h rossz embereket fogsz ki, akiket nem érdekli a mondandód?
4/7 anonim válasza:
persze hogy alábbhagy, ha te is azt a baromságot vallod hogy a férfinak kell minden esetben kezdeményeznie.
egy párkapcsolathoz két ember kell, neked is tenned kell érte.
De az is lehet hogy eleve nem voltál szimpatikus nekik, csak te azt hitted.
5/7 anonim válasza:
Rosssz tanulság, de valszeg az a baj, hogy túl érdeklődő vagy. Főként az önbizalomhiányos srácok vagy nem mernek lépni, vagy ha komolyan érdeklődsz azt gondolják, hogy még veled van a baj. Pl. Amikor társkeresőztem, a srácok fele azt kérdezte, hogy mit keresek itt, miért nem ismerkedek élőben, próbálták kideríteni mi a baj velem...
6/7 anonim válasza:
neked kell tudniod, benned van valami
önismeret...
7/7 anonim válasza:
azért mert mindig nagyképűekkel találkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!