Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy mivel elég sokat változnak a szépségideálok (Pl régen fehér bőr számított szépnek, most a szolis), akkor az ilyen 190 cms kigyúrt Thor szerű férfiak helyett az alacsony vékony férfiak lesznek a hölgyeknél a befutók?
Sajnos ebben nem reménykedhetünk. A nyugati kultúrában mindig a magas férfi lesz az etalon, mert minden korban a magassággal azonosították a férfiasságot és a dominanciát. Az ugyan elképzelhető, hogy rövid időn belül a vékony hipszter beütésű férfiak lesznek az abszolút ideálok (pl.: [link]
, de az alacsony 170 körüli pasik mindig hátrányban lesznek. Az alacsony gebe pávák sem azért népszerűek bizonyos fiatal lányok körében, mert alacsonyak, hanem azért, mert 13-16 éves korban a fiúk még nem fejlődnek eléggé és sokszor nincs elég "választék" a tini csajok számára, de később már ők is csak a magas férfias testalkatú pasikat fogják tolerálni. Ez van. Majd talán a következő életemben én is magasabb leszek, de addig próbálom valahogy túlélni ezt az egészet.
Bocs rosszul másoltam be a linket:
Viccesek az eddigi találgató válaszok.
Szerintem a világtörténelemben, az emberiség történelmében soha nem volt olyan pont a térben vagy az időben, amikor/ahol egy magas és sportos/vállas/szálkás/izmos testalkatú férfinak gondja lett volna a pártalálással :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!