Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az már reménytelen eset aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az már reménytelen eset aki 24 éves koráig nem talál magának senkit?

Figyelt kérdés
Ezzel én is így vagyok. Tehát aki eddig nem találta meg a párját az vagy csúnya, vagy csak ennyire lúzer. Pedig nekem azt mondják a szüleim ha már eddig nem sikerült egy tartós kapcsolatot találnom, már ezután sem fogok, mert ennyi idősen már a legtöbb férfi vagy házas, vagy komoly kapcsolatban él évek óta.
2016. máj. 13. 07:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

lehet társad ne aggódj,később is megtalálhatod!

nekem se sikerült még megtalálnom,hiába keresem kitartóan ha nem találunk egymásra!

30 felett még nehezebb,és ettől már csak nehezebb lesz társat találni!

Társat találni nehéz,szerencse kell hozzá,sok szerencsét kívánok mindenkinek!

2016. máj. 13. 08:52
 12/21 anonim ***** válasza:
24%

Teljesen mindegy igazából a nemed csak a kérdésedben szereplő : "legtöbb férfi vagy házas, vagy komoly kapcsolatban él évek óta."

De tartom hogy oka van annak ha valaki nem tud továbblépni "fejlődni" kapcsolati szinten. Keresd meg a probléma forrását és orvosold.

2016. máj. 13. 08:57
 13/21 ittittitt ***** válasza:
0%
nem reménytelen de ,hogy lehet ,24 évesen nem találtál magadnak senkit? vagy volt már kapcsolatod de nem egy életreszóló,mert az nem mindegy,ha egyáltalán nem volt az kicsit fura de az sem vészes.
2016. máj. 13. 09:15
 14/21 A kérdező kommentje:
Csak rövid kapcsolataim voltak.
2016. máj. 13. 10:01
 15/21 anonim ***** válasza:
93%

na itt asok megmondóember, ki szerint sz@r vagy ha még nem dugott/dugtál meg senkit.

Ezért hányok ettől az oldaltól.

2016. máj. 13. 10:14
 16/21 ittittitt ***** válasza:
nem vészes ,van időd megtalálni az "igazit" csak ne legyél olyan lelkibeteg mint a #15ös :-p aki nem érti,hogy itt ez egy kérdezz-válaszolok lap és nem egyformák az emberek ,ki így ki úgy válaszol,ha nem lenne semmi koment a kérdésekre akkor nem kéne ez a weblap .
2016. máj. 13. 10:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem reménytelen, a szüleidnek nincs igaza. Esetleg akkor, ha hosszútávon elviselhetetlen a természeted (hisztis, sértődékeny, stb.). De ezt ugye nem tudjuk.
2016. máj. 13. 11:09
 18/21 anonim ***** válasza:

24 évesen? Előtted még az élet! A szüleid nyilván magukból indulnak ki, csak azt elfelejtik, hogy amikor ők voltak annyi idősek, mint most te, kicsit mások voltak a szokások (amúgy anyukám pont ennyi idősen házasodott, mint amennyi te vagy most, de ezért egyikőtöket sem ítélem el; miért is kéne?).

Ezt meg úgy utálom - nemcsak a szülők esetében, hanem úgy általában -, hogy kérdőre vonnak, hogy x idősen, miért nincs már párom. Én idősebb vagyok nálad, de még nekem sincs kapcsolatom (sőt eddig is csak 1-2 rövidebb volt) és lehet, hogy nem is lesz. A családom engem is oltogat néha ezügyben, de nem foglalkozom velük. Nekem így jó és kész! Kinek mi köze hozzá? Én se szóltam/szólok bele senkinek a párkapcsolati dolgaiba... 36/F

2016. máj. 13. 11:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem reménytelen. Én sem adtam még fel. 29 vagyok, és eddig még egy randi sem jött össze egy lánnyal sem. Sajnos azért, mert rettenetesen ronda vagyok és még alacsony is, szóval ismerkedés szintjén a létező legnehezebb pályát kaptam, de pozitívan állok hozzá, hogy előbb-utóbb majd csak lesz egy olyan lány, aki képes túllátni a külső tulajdonságaimon.
2016. máj. 13. 12:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,randiznál ha elhívna egy szimpatikus pasi teljesen ismeretlenül?
2016. máj. 13. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!