Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az már reménytelen eset aki 24 éves koráig nem talál magának senkit?
lehet társad ne aggódj,később is megtalálhatod!
nekem se sikerült még megtalálnom,hiába keresem kitartóan ha nem találunk egymásra!
30 felett még nehezebb,és ettől már csak nehezebb lesz társat találni!
Társat találni nehéz,szerencse kell hozzá,sok szerencsét kívánok mindenkinek!
Teljesen mindegy igazából a nemed csak a kérdésedben szereplő : "legtöbb férfi vagy házas, vagy komoly kapcsolatban él évek óta."
De tartom hogy oka van annak ha valaki nem tud továbblépni "fejlődni" kapcsolati szinten. Keresd meg a probléma forrását és orvosold.
na itt asok megmondóember, ki szerint sz@r vagy ha még nem dugott/dugtál meg senkit.
Ezért hányok ettől az oldaltól.
24 évesen? Előtted még az élet! A szüleid nyilván magukból indulnak ki, csak azt elfelejtik, hogy amikor ők voltak annyi idősek, mint most te, kicsit mások voltak a szokások (amúgy anyukám pont ennyi idősen házasodott, mint amennyi te vagy most, de ezért egyikőtöket sem ítélem el; miért is kéne?).
Ezt meg úgy utálom - nemcsak a szülők esetében, hanem úgy általában -, hogy kérdőre vonnak, hogy x idősen, miért nincs már párom. Én idősebb vagyok nálad, de még nekem sincs kapcsolatom (sőt eddig is csak 1-2 rövidebb volt) és lehet, hogy nem is lesz. A családom engem is oltogat néha ezügyben, de nem foglalkozom velük. Nekem így jó és kész! Kinek mi köze hozzá? Én se szóltam/szólok bele senkinek a párkapcsolati dolgaiba... 36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!