Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz hogy amikor a McDriveban a csaj adta a visszajárót és hozzáért a keze a kezemhez, elérzékenyültem? 22/F
Figyelt kérdés
Olyan puha volt.2016. máj. 12. 22:28
1/7 anonim válasza:
Én is ilyen szánalmas vagyok, az osztálytalálkozó után napokig hatása alatt voltam az egyik személynek aki hozzám ért. Eh... Nagyon zárkózott vagyok.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Az én kezemet meg is foghatod, zokogni fogsz! :)
4/7 anonim válasza:
Hmm. Most, hogy belegondolok, nekem még ennyi sem adatott meg egy lánytól sem egész életemben.
5/7 anonim válasza:
Utolsó: gyorsan ugorj akkor be egy Mekibe :D
6/7 anonim válasza:
Nem gáz, csak az érzéketlen kisköcsögök nem értik.
7/7 anonim válasza:
Ha hozzám hasonlóan, tisztában vagy vele, hogy nem vagy egy férfias kinézetű pasi, akkor nem gáz. Nekem az eddigi legkellemesebb intim élményem az volt amikor sikerült egy dús barna hajú csajjal egy másodpercnél tovább szemezni. Lehet a lány kicsit bealudt, mert ha nagy ritkán rám is néz egy csaj, az általában nem több, mint egy közönyös pillantás. Mondjuk ilyenkor én is időben kapcsolok, azonnal eszembe jut, hogy egy infantilis/nyikhaj gyerek vagyok, szóval nem szoktam hitegetni magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!