Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi esélye nincs annak, hogy randizzunk?
Nagyon tetszik egy 40es nő, nem is az hogy csak tetszik hanem hihetetlenül kívánom, és ésszerű keretek között bármit megtennék, hogy legyen valami kettőnk között. Sajnos reménytelen helyzetben vagyok mert férjezett, bár úgy sejtem idősebb korban nem lehet olyan nagy szerelem. Gondolom sokan azt fogjátok írni, hogy felejtsem el, de nem szeretnék beletörődni.
23 F

"bár úgy sejtem idősebb korban nem lehet olyan nagy szerelem."
Nagyon nagy tévedésben vagy!!! Ébredj fel az álomvilágodból.
Ha egy kapcsolat harmonikusan működik, oda te nem fogsz tudni belerondítani, csinálhatsz te bármit. Ha rossz a kapcsolat, akkor meg mindegy.
Nem kor függvénye a szerelem. Ezek szerint az állításod szerint levetítve, a szüleid se élnek ezek szerint nagy szerelemben, mert csak tőlük láthattad ezt a sületlen baromságot!

"kérdeztem nemet mondott,"
És ebből melyik szót nem értetted????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!