Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Semmi esélye nincs annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi esélye nincs annak, hogy randizzunk?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy 40es nő, nem is az hogy csak tetszik hanem hihetetlenül kívánom, és ésszerű keretek között bármit megtennék, hogy legyen valami kettőnk között. Sajnos reménytelen helyzetben vagyok mert férjezett, bár úgy sejtem idősebb korban nem lehet olyan nagy szerelem. Gondolom sokan azt fogjátok írni, hogy felejtsem el, de nem szeretnék beletörődni.

23 F

2016. máj. 12. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát kérdezz rá, hogy benne lenne egy alkalomban. De ha a férj rájön, menekülj!
2016. máj. 12. 21:33
 2/7 A kérdező kommentje:
ja azt lefelejtettem, hát már kérdeztem nemet mondott, kérdeztem, hogy a korom miatt? és azt mondta hogy azzal nincs semmi baj, csak hogy férjnél van és nem szokott másokkal randizni. Talán ha 2esben tudnék lenni vele akkor lenne valami
2016. máj. 12. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:

"bár úgy sejtem idősebb korban nem lehet olyan nagy szerelem."

Nagyon nagy tévedésben vagy!!! Ébredj fel az álomvilágodból.

Ha egy kapcsolat harmonikusan működik, oda te nem fogsz tudni belerondítani, csinálhatsz te bármit. Ha rossz a kapcsolat, akkor meg mindegy.

Nem kor függvénye a szerelem. Ezek szerint az állításod szerint levetítve, a szüleid se élnek ezek szerint nagy szerelemben, mert csak tőlük láthattad ezt a sületlen baromságot!

2016. máj. 12. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aljasodj oda hogy egy párkapcsolatot akarj tönkre vágni. Meg gondolom, nem hiányzik hogy ezt megtudja a férje és kidekorálja az arcodat. Legjobb esetben csak mondjuk elbeszélgetne veled a férje, te meg ott állnál magad alá rottyantva és megsemmisülve. Keress mást. Sok nő van, tehát van miből választanod. Ismerkedj.
2016. máj. 12. 21:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Ismerkedek, eddig akárki megtetszett mindenkinek volt párkapcsolata, volt egy fiatalabb lány aki meg is csalta velem a párját. De olyan még sosem volt, hogy valakivel megvan a vonzalom mindkét fél részéről is és szingli is a nő.
2016. máj. 12. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor keresgélj tovább. Látom nagyon büszke vagy magadra, de csak addig, amíg valaki le nem fogja törni a szarvadat. Fogak nélkül, elég nehéz szotyizni. :D
2016. máj. 12. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:

"kérdeztem nemet mondott,"

És ebből melyik szót nem értetted????

2016. máj. 13. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!