Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek tetszenek a külföldi férfiak?
A külföldiekre nem tudom kijelenteni, hogy mind tetszenek, de ahány külföldivel találkoztam, valahogy akik bejöttek, mind németek voltak. Lehet országot kéne váltanom :D
Amúgy a skandináv típusú férfiakat is szeretem, csak a habitusuk nem passzol az enyémhez. Nekem az afro férfiak eddig nem jöttek be, de most találkoztam egy-két sráccal, akik megtetszettek, ugyanez a helyzet az ázsiaiakkal. :)
Az egyetlen gondom, hogy Magyarországon sok mindent kéne elviselni szegénynek, nem lenne könnyű barátnőjeként végigélni, hogy mennyi atrocitás éri :/
Volt fekete barátom, és nem zárom ki, hogy a jövőben is külföldivel jöjjek össze. De alapvetően nem a nemzetisége vagy bőrszíne alapján szoktam dönteni...
19/L
Az azsiaiak szamomra megtestesitik a tokeletes ferfit: alacsonyak, vekonyak es sotet (gyakran fekete) hajuak.
A magyarok kozul is csak ilyen kinezetu fiukkal volt dolgom eddig, egyszeruen ilyen az izlesem.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!