Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Nektek tetszenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek tetszenek a külföldi férfiak?

Figyelt kérdés
Sötétebb vagy fekete bőrűek? Összejönnétek velük?

2016. máj. 12. 21:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A külföldiekre nem tudom kijelenteni, hogy mind tetszenek, de ahány külföldivel találkoztam, valahogy akik bejöttek, mind németek voltak. Lehet országot kéne váltanom :D

Amúgy a skandináv típusú férfiakat is szeretem, csak a habitusuk nem passzol az enyémhez. Nekem az afro férfiak eddig nem jöttek be, de most találkoztam egy-két sráccal, akik megtetszettek, ugyanez a helyzet az ázsiaiakkal. :)

Az egyetlen gondom, hogy Magyarországon sok mindent kéne elviselni szegénynek, nem lenne könnyű barátnőjeként végigélni, hogy mennyi atrocitás éri :/

2016. máj. 12. 23:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Volt fekete barátom, és nem zárom ki, hogy a jövőben is külföldivel jöjjek össze. De alapvetően nem a nemzetisége vagy bőrszíne alapján szoktam dönteni...

19/L

2016. máj. 12. 23:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Az azsiaiak szamomra megtestesitik a tokeletes ferfit: alacsonyak, vekonyak es sotet (gyakran fekete) hajuak.

A magyarok kozul is csak ilyen kinezetu fiukkal volt dolgom eddig, egyszeruen ilyen az izlesem.

24L

2016. máj. 13. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!