Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak meg akar fektetni, igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak meg akar fektetni, igaz?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy nagyon szerencsétlen vagyok párkapcsolatok terén, legutóbb kb. 7 éve volt barátom.

Színésznő vagyok. A legutóbbi darabtemetésünk 2 hete volt, az afterparty után az egyik kollégám megölelt és mondta, hogy hiányozni fogok neki. Utána pár napig váltottunk néhány üzenetet, de nem sokat, csak hogy hogy van meg merre tovább. A héten véletlenül összefutottam vele egy meghallgatáson, ő már végzett akkor, amikorra engem hívtak, de visszakísért, és segített előtte átnézni a szöveget. Utána mondta, hogy most nincs semmi dolga, úgyhogy pár órát a városban sétálgattunk, beszélgettünk. Kérdezgettem róla dolgokat, mert láttam, hogy tetszem neki, és gondoltam, ismerkedjünk. De észrevettem, hogy ő nem kérdezett rólam semmit, viszont bókolgatott, hogy jól nézek ki, meg a parkban a padon az ölébe húzott, meg ilyesmi. Ez annak a jele lehet, hogy nem akar komolyat, csak ágyba vinni? Ő 24 éves, én 26.

2016. máj. 12. 19:47
 1/10 CptTomato ***** válasza:
38%

Eloszor is: Miert hagytad?!!

Másodszor: Igen jo esély van ra hogy csak az ágyig kivancsi rad, bar azert nem mondanám 100%ra...

2016. máj. 12. 19:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Igaz!
2016. máj. 12. 19:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyértelműen igen.
2016. máj. 12. 20:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Kár érte :(
2016. máj. 12. 20:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Feltételezem, hogy félénk természet vagy párkapcsolat terén és nem adod oda magad akárkinek. Ez nagyon jó tulajdonság. Abban viszont nem vagyok 100%-ban biztos, hogy csak meg akar Téged fektetni a srác. Randizz vele még többször. Ha kell, utalj rá, hogy furcsállod, hogy nem kérdez rólad. Viszont az ilyen ölbekapásos incidenst ne hagyd... Egy kis esélyt se adj neki, hogy azt gondolja könnyű préda vagy. Több randi után úgyis kiderül, hogy mi a valódi szándéka. Ha meg akar fektetni, akkor fuss...
2016. máj. 12. 21:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Ennyibôl mégis honnan a manóból lehet megállapítani?

Lehet annak a jele, meg lehet egészen másnak is.

Felteszem, szimpatikus neked az ürge: komolyan hagynád az egészet a manóba, csak mert lehet, hogy csak megfektetni akar?

Erre szolgál az ismerkedés fázis: hogy megismerjétek egymást annyira, aztán ott menet közben kiderül, hogy milyen ember, hogyan áll a párkapcsolatokhoz, stb.

2016. máj. 12. 21:40
 7/10 anonim ***** válasza:
6-os: ez mind szép és jó (lenne), de a kérdés kifejtéséből egyértelműen kiderül, hogy a pasi nem érdeklődik iránta (mint ember, nő, személyiség iránt), ellenben - csak - a külsejét (értsd: a testét) dícséri... meg még az ölébe is ülteti... ennyi.
2016. máj. 12. 23:41
 8/10 A kérdező kommentje:

Komoly kapcsolatot szeretnék, mert tényleg szimpatikus lenne a srác. Adnék neki még egy esélyt, és ha nagyon úgy látom, hogy csak a szexre kellenék, hagyom a fenébe.

Viszont amiről fent írtam, az kedden történt, azóta nem keresett. Keressem én?

2016. máj. 13. 00:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne keresd! Akkor volt rád ideje.

nekem is tök furcsa, hogy még csak úgy sem csinált, mintha a testeden kívül bári is érdekelné, az életed, a világod, gondolataid, bármi.

Szóval ha csak dugásra gondolnék is próbálnám ezeket imitálni...

Nem tart ám túl sokra, azért hagyd a csába!

2016. máj. 13. 09:31
 10/10 anonim ***** válasza:
16%

> "6-os: ez mind szép és jó (lenne), de a kérdés kifejtéséből egyértelműen kiderül, hogy a pasi nem érdeklődik iránta (mint ember, nő, személyiség iránt), ellenben - csak - a külsejét (értsd: a testét) dícséri... meg még az ölébe is ülteti... ennyi."

Nôknél ha megdícséred a külsejüket, akkor az a baj, ha nem dícséred, akkor meg az:)...

A leírás alapján valóban valószínû, hogy annyira nem gondolta komolyan - de ez csak valószínûség. Ahány ember, annyi habitus.

Meg azért bôven nem csak az a két állapot van, hogy komolyan gondolja vagy csak meg akar fektetni... ezt pont a nôknek kéne tudnia a legjobban, hogy mennyiféle egyéb lehetôség van azokon kívül, hogy valaki egyértelmûen tudja, hogy mit akar.. az esetek többségében csak ilyen eset van..

-----

Kérdezô: "Keressem én?"

Ô nem keres, neked meg szimpatikus a srác.

Innentôl kezdve meg egyszerû eset szétválasztás:

- ha te nem keresed, akkor lényegében tuti, hogy nem lesz belôle semmi.

- ha keresed, akkor meg még van esély bármire.

Az elsô opció a kényelmesebb és biztonságosabb: így biztos nem csalódik a lelked. Cserébe esélye sincs annak, hogy 7év után valami változzon.

A második opció esetén megadod magadnak az esélyt - és ez persze kockázattal jár: a férfiaknak is, mégis csináljuk, mert sajna a sültgalamboknak piszok rossz az aerodinamikája...

De elvileg felnôtt nô vagy már, nem pedig egy kis fruska: tehát elvileg tudsz már ôszintén kommunikálni, nemet mondani, ha úgy gondold, hogy valaminek még nem jött el az ideje, és nem hagyni, hogy rád erôltessenek valamit, amit (még) nem akarsz.

szóval ha ezek a feltételek fennállnak, akkor még ha te is keresed ôt, akkor is még mindig te vagy az, aki kézben tudja tartani, hogy mennyi kockázatot vagy hajlandó vállalni.

2016. máj. 13. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!