Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buszvezetőként tényleg ilyen könnyű ismerkedni?
Csomószor azt olvasom itt is, hogy mennyire bejönnek a nőknek a buszosok, meg itt próbálják kikémkedni a nevét-lakcímét-járatait.
Nekem diplomám lesz úgy másfél hónapon belül, de már régóta tudom, hogy én nem akarok majd ezzel foglalkozni és ebben a szakmában dolgozni (meg amúgy se tudnék, mert mesterre nem megyek és protekciós dolog amúgy is, de ez a kérdés szempontjából lényegtelen), az igazi szerelmeim a buszok. Szeretném hangsúlyozni, hogy NEM a fentebbi miatt. :) ...bár természetesen nem is bánnám, ha ez tényleg így lenne, mivel eddig semmi sikerem nem volt (meg tapasztalatom se), másképp és máshol pedig a tulajdonságaimból kifolyólag nem tudnék ismerkedni úgyse, és nem lenne rossz tudni, hogy mennyit változtat az esélyeimen ez a hivatás.
A kérdés B) része pedig: mitől ilyen vonzó az, ha valaki nagy járművet vezet? Van egy elméletem, de kíváncsi lennék szakavatottabb, esetleg személyes tapasztalatokkal rendelkező versenyzők megoldásaira is.
@9
A) Nem nézek ki jól. Viszont szerintem egy nagy jármű kezelése férfiasságot tükröz (ja, akkor a dolog mögötti pszichológiai teóriámat többé-kevésbé lelepleztem), ami valószínűleg elég kompenzációt jelent, nem beszélve az idiotikus és ezerszer eldurrogtatott "kisugárzásról" - mert ha az ember azt csinálja, amit szeret, akkor nagy eséllyel jobban is érzi magát.
B) Engem a legkevésbé sem érdekel, hogy mit dolgozik más, ha nem úgy megy munkába, hogy a halálba kívánja az egész helyet és magát is.
Igen, könnyű ismerkedni, és a fiatal lányoknak még imponál is, ha egy sofőr mondjuk hellyel kívánja és beszélget vele. Főleg, ha nem tajparaszt módon, egyből a szexről faggatva. ;)
Sokat buszozok távolságin, sok a nyomulós sofőr, könnyen összejön nekik valami, hiszen sokukat az sem érdekli, ha nem egy bombanő az illető, csak széttegye a lábát. :)
Egyébként nekem is volt már egy-két ilyen pasim, és igen, valószínű a vonzalom abból fakad, hogy nagy dolgot vezet (ez nem függ össze a pénisz mérettel :D), és felelősségteljes szakma, valamint férfi szakma. És általában, mivel emberekkel foglalkoznak, van egy alap beszélőkéjük.
De egyébként inkább kalandot lehet innen összeszedni az én véleményem szerint, hiszen sok a hűtlen férj is, aki csapja a szelet mindenkinek, így hogy legyen bizalom?
12:
Napi szinten utazom trolibusszal.
Látok olyan férfi sofőröket, akik mosolygósak, előre köszönnek nekik a felszálló utasok (!), néha megáll mellettük beszélgetni egy-egy utas is és már olyat is láttam hogy szép (18-50 közötti) nő odament hozzájuk beszélgetni.
Látok olyan férfi sofőröket, akik mogorva vagy szomorú arcúak, görnyedve ülnek a volán mögött, se ők nem köszönnek senkinek sem nekik nem köszön senki és úgy általában inkább az arckifejezésüket látva azért imádkozik az utas, hogy csak ne kössön belé.
Úgyhogy rajtad is múlik milyen ember lesz belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!