Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék az időben ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék az időben ismerkedni?

Figyelt kérdés

Most abban a helyzetben vagyok, hogy végzek a sulival, de munkahelyem még nincs azt keresem, ezekből következik hogy van egy csomó szabadidőm viszont pénzem meg alig van.

Ilyen lehetőségek mellett hol tudok ismerkedni lányokkal?

Persze egy üdítőre meghyvni van, de sokan ajánlották nekem az edzőtermet amit jó ötletnek is tartok, de nem engedhetem meg magamnak. Valami jó ötlet kellene olyan szituáció ahol vannak lányok.

2016. máj. 11. 11:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem a "hol", hanem a "hogy" a fontos.

Tudod hogy kell ismerkedni? Ha igen, akkor nem probléma, akárhol fel tudsz szedni egy csajt.

Ha tudod hogy kell csajozni, akkor meg tökmindegy, hová mész, max a szerencse segít majd rajtad, de nem tudatosan fogsz választani.

2016. máj. 11. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
*ha meg nem tudod hogy kell csajozni - pontosabban.
2016. máj. 11. 11:33
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Tévedj be egy-két női mosdóba.

Anno is így ismerkedtem meg a barátommal. :)

Ő is egy lányt keresett. Én is.

Megértettük, megértjük egymás érzéseit.

Félretéve a személyeskedést, tényleg fogadd meg a tanácsomat ! :)

Nem tudhatod mi minden vár rád egy női mosdóban ! :)

2016. máj. 11. 11:34
 4/9 A kérdező kommentje:
hát pl egy zsúfolt diszkóban nem tudok, de ha valami olyan szituáció van, hogy beszélgetésbe tudok kerülni a hölggyel onnantól már igen, pl buszon is szoktam, ha van megfelelő alany, és fontos hogy 20 év feletti legyen.
2016. máj. 11. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Ismerkedni spontán lehet. Ha valami azért csinálsz, mert majd akkor hátha összejön valaki, az gáz és inkább taszítod majd vele a lányokat, mint nem...
2016. máj. 11. 12:17
 6/9 90-ben született F.. ***** válasza:

"pl egy zsúfolt diszkóban nem tudok,"

Dizsiben nem is szokás ismerkedni. Ne ott akarj barátnőt találni magadnak.

2016. máj. 11. 12:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Így van, ha rágörcsölsz, valószínűbb, hogy csak taszítod a lányokat. Próbáld magad jól érezni, csinálj valamit, amit mindig is szerettél volna, bővítsd az ismeretségi körödet.

Új közösségeket, eseményeket tudsz keresni, de fontos, hogy azok is kapcsolódjanak az érdeklődésedhez.

Pl. ha amúgy nem jársz edzőterembe és nem érdekel a testedzés, illetve főként csajozni mennél le, valószínűbb, hogy két szék közt a padlóra... jó tested sem lesz, de össze se jön valami.

Ha magad miatt csinálod, tényleg beleadsz mindent, legalább jól fogsz kinézni, csajozás ide vagy oda.

2016. máj. 11. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Amíg nincs munkahelyed és stabil egzisztenciád felejtsd inkább el az egészet és akkor legalább nem fogsz csalódni...
2016. máj. 11. 13:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Netes ismerkedés

programnak pedig aktív, pl kirándulás, túra, séta, bicikli. ezek ingyenesek-

2016. máj. 11. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!