Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon lehet esélyem ennél a fiúnál, lehet hogy lát bennem valamit?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nagyon kedves meg jó fej velem, sokszor keresi a társaságom, érdeklik őt a dolgaim, meg az életem, sokat viccelődünk, de komolyan is tudunk beszélgetni. Néha zavarban van a közelemben, sokszor néz, szemez velem, mélyen a szemembe néz, ha beszélünk mindig mosolyog. A gond csak az, hogy ő tipikusan olyan srác, aki mindenkinek bejön, de tényleg minden lány vele akar járni. Az utóbbi egy évben azonban mégse jött össze neki egy rendes kapcsolat sem, most nemrég is kavart egy lánnyal, de végül nem lett belőle semmi komoly, az biztos hogy elég nehezen kötelezi el magát, meg kell neki némi szabad tér. Velem viszont más mint a többi lánnyal, velem másképp beszél, velem folyton szórakoztatni akar le akar nyűgözni, de én nem adom olyan könnyen magam, látom rajta, hogy oda van értem, de persze nem vallja be.2016. máj. 10. 15:11
1/8 anonim válasza:
Felteszed a kérdést, majd meg is válaszolod magadnak.
"Vajon lehet esélyem ennél a fiúnál, lehet hogy lát bennem valamit?"
"...látom rajta, hogy oda van értem..."
Akkor most mi a kérdés?
2/8 anonim válasza:
"de én nem adom olyan könnyen magam"
Ilyenkor van az, hogy hagyom az egeszet a p*csaba
3/8 A kérdező kommentje:
Na igen, de ő nem hagyja, hanem tovább próbálkozik, pedig annyi más lánnyal összejöhetne ha akarna.
Csak nem tudom, h az izgatja, h nem kaphat meg, vagy tényleg én érdeklem, esetleg mind2.
2016. máj. 10. 15:24
4/8 anonim válasza:
Ne aggodj csak az elso szexig leszel erdekes neki utana talal majd mast.
5/8 anonim válasza:
Nalam az egyik legszanalmasabb dolog az ez a huzogatas
6/8 Blade Bone válasza:
Szerintem van esély egy jó kapcsolatra. :) Veled eleve jól is érzi magát, hozzád megy, le szeretne nyűgözni stb... Ha ilyen gördülékenyen mennek a dolgok, abból rossz nem sülhet ki.
8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy csak szexet akarna tőled. Ha tényleg szinte minden csaj oda van érte, akkor azt bárhol megkaphatja, kapcsolatot is találhatna bármikor. Szerintem tényleg érdekled. De azért ne éld bele magadat túlságosan... Lehet, hogy más lánnyal is ilyen, amikor nem látod őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!