Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen nő a világon?
Van olyan nő a világon, aki értékelni tudja, hogy én csak szeretni tudom?
Nem tudok sok dolgot. Nem tudom ki vagyok, nem tudom miért vagyok itt. Nem tudok gyorsan futni, nem tudok nagyot ugrani, nem tudok erőset ütni és nem tudok fára mászni sem. Csak egy valamit tudok. Tudom, hogy keresek valakit.
Valakit, akit nem érdekel mit nem tudok, akit nem érdekel mit csinálok és hogyan. Akit csak az érdekel, hogy itt vagyok-e még. Akit csak az érdekel, hogy viszek-e neki minden nap virágot, hogy átölelhet-e ha gyengének érzi magát, hogy mellém feküdhet-e, ha fázik és egyedül van. És, hogy a fülébe súgom-e, hogy én csak egy valamit tudok, de azt nagyon: szeretni.

Nincs, nem létezik olyan nő, aki szeretne egy férfit, aki nem tud fáramászni. Ez egyenesen felháborító!
Viccen kívül: Akadnak ám ilyen nők szép számmal. Csak ki kell szűrni őket a többi közül, akiket más dolgok vakítanak el.

Én is ilyen vagyok és a párom is ezt értékeli mert pont ilyen vagyok! :-)
Kitartàs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!