Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiakat önfejlesztő tréningekre küldözgetik, akkor a nőket önismeretire miért nem?
Meg mindig nrm ertem, miert mi, nok erezzuk rosszul magunkat azert, amiert ti szenvedtek. :D ha nekunk igy jo, akkor igy fogjuk csinalni tovabbra is.
23L
12-es
És nem gondolod, hogy az általatok ilyen lazán frusztrálttá tett férfiak majd más nőkön ugyan, de alattomos bosszút fognak állni, ha lehetőségük lesz rá?
12-es vagyok.
Szoval erezzem rosszul magam, amiert olyan vagyok, amilyen, de ezt bizonyos felnott ferfiak nem tudjak feldolgozni, ezert kicsinyes bosszukon gondokodnak. Amit masokon vezetnek le. Meg mindig nem ertem, hogy jon ez hozzam :D kezeltesse magat, aki bosszuallo akar lenni.
Es termeszetesen valtozzon az, akinek valami nem tetszik.
"magunkat azert, amiert ti szenvedtek. :D ha nekunk igy jo, akkor igy fogjuk csinalni tovabbra is. "
Hát mivel kb. ugyanannyi férfi van, mint nô, ezért ha a férfiak tömegei szenvednek a pártalálásban, akkor logikusan ugyanez lesz igaz a nôk tömegeire is..
Szóval a probléma ott kezdôdik, hogy nektek se jó, és ez látszik abból is, hogy kb. ugyanannyi nô szokott sírni itt (is), hogy nem talál magának "normális" férfit, mint fordítva.
Rendben 14-es, de egy kérdésem azért van hozzád.
Ha majd megleszel 40 és lesz 2 gyereked, férjed és egyszer csak kiderül, hogy apuci egy 24 éves, feszes mellű csajt is hajt, sőt ott is hagy téged a vonzóbb feszes idomokért, akkor ugye ugyanígy meg fogod érteni, ha ő ennyit mond majd neked: "Meg mindig nrm ertem, miert mi, férfiak erezzuk rosszul magunkat azert, amiert ti szenvedtek. :D ha nekunk igy jo, akkor igy fogjuk csinalni tovabbra is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!