Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leblokkolok. Mit tehetnék?
Szóval... Nyomtam közben egy entert.
A párom sajnos többet várt volna egy lánytól, mint amit én nyújtani tudtam. Egy idő után elfáradtam, mert nem kaptam pozitív visszajelzést, szóval szakítottunk.
Azóta viszont még ismerkedni is képtelen vagyok.
Úgy érzem, megkaptam mindent, amire vágytam a páromtól (nyilván nem volt tökéletes, de én szerettem). Gondoltam arra, hogy lejjebb kell adni az igényeimet, de ezt valahányszor megtettem, úgy éreztem, csak teszem az energiát a kapcsolatba, de nem érzek semmit, nincs bennem őszinteség, és amint kimerülök, megint kevés leszek a férfinak. Nem akarok megalázkodva élni, megjátszani valakinek, hogy szeretem, miközben nem érzem jól magam.
Ha viszont olyan férfivel találkozom, aki érdekel, megmozgat, jóképű, leblokkolok, mert azt érzem, hogy semmi esélyem nincs nála.
Szerintetek mit kellene tennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!