Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan borzalmas férfitöbblet van, miért nem kezdeményez nálam soha senki?
Srácok, komolyan, én Budapesten élek, ráadásul forgalmas helyen közlekedek naponta, mégse jönnek a férfiak kezdeményezni, pedig nem vagyok egy bányarém, nem vagyok elhízva, nem vagyok gebe, bár, valószínűleg az lehet a probléma, hogy lefelé nem néznek, mert alacsony vagyok, mondjuk ez nőként nem kellene, hogy hátrány legyen, de hátha eddig már nem terjed ki a látószögetek... Ja, igen, discoba nem járok, de nem is a négy fal között kockulok nonstop. Hétvégén is kint voltam egy tömegrendezvényen a belvárosban.
Viszont a napokban több olyan pasival is váltottam szót a neten, akik azt mondták, hogy "ők egyedül nem mozdulnak ki sehova", ennyit a nagy bátorságról, én meg nőként egyedül is kimegyek, ha valami érdekel...
Tudjátok, hol olyan bátor ez a rengeteg férfi? GONDOLATBAN, picikéim.
13-as
Hol fogsz előfordulni holnap? :)
Leszólítani...
Annál megalázóbb dolog ritkán van, és meg messze is küldenek...
De pl ha van a környezetedben férfi nyilván közeledik, csak ignorálod. Mint ahogy szórakozóhelyeken is.
Fordítsuk meg a kérdést: miért kezdeményezzen nálad egy férfi?
Mit láthat meg rajtad, mondjuk 20 méterről, ami felhívja rád a figyelmét?
Mi "mondhatná" neki azt, hogy márpediglen Ez A Nő Itten Férfire Vágyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!