Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek hogy sikerült az online társkeresés?
Milyen tapasztalataitok vannak?
Milyen illetőket kerestek vagy kikre vártok?
Írjatok légyszi nemet és kort is
90% kuka, mert vagy messze voltak, vagy egy értelmes mondatot nem bírtak leírni, vagy csak szexet akartak.
A maradék 10% okos, értelmes volt, csak vlhogy nem jött össze egyikkel sem. Még mielőtt itt a vérengző pasik rárontanának a kommentjeimre, h nekem nem kellettek a csúnya, önbizalomhiányos, alacsony, dagadt pasik szó sincs erről. Vagy nem tudtam rájuk ffiként nézni, mert nem voltak kellően udvariasak, vagy olyan érzésem volt, mintha állásinterjúra mentem volna, vagy sütött minden megnyilvánulásukból, hogy nőgyűlölők. De olyan is megesett, h engem pattintottak le, vagy hogy barátok maradtunk, mert nem volt szikra, de jó volt együtt nevetgélni, hülyülni. (34, nő)
Nem sikerul,mert valahogy mindig messze laknak a normalisabbak.
:(
Emiatt sokszor vagyok szomoru.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!