Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éritek ti ezt el?

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok, és fogalmam sincs hogy mások hogyan kezdik a kapcsolatukat. Tehát mondjuk adott helyzetben van egy lány, aki tetszik, egymás mellett lakunk de nem merem megszólítani, önbizalomproblémák miatt, illetve nincs miről beszélni, nem akarok nyomulni. Hogyan éritek el hogy felnőttként tekintsen titeket és ne csak úgy h "szomszéd srác" hanem úgy gondoljon rátok mint akivel el merne kezdeni egy kapcsolatot, v akár bátran barátkozna elkezdene beszélgetni v bármi. mert nagyon nem értem hogyan lépnek egyes emberek ilyen gyorsan egyik szintről a másik szintre. Ez a lány hasonló korú mint én de neki már van gyereke, csak szakított azzal, aki csinálta neki a gyereket mert mit tudomén, úgy hallottam. azért is nem merek kezdeményezni mert iszonyat baromnak tűnnék. De áruljátok már el hogyan juttok el odáig hogy bejöttök nekik meg lehetséges társként tekintenek rátok mert nekem ez a nyomulós stílus nem jött be, hiába vagyok jóképű és beszélgetek az adott lánnyal magabiztosan egyszer csak kifogyok a szövegből meg az adott lány ki se nézné hogy mi ketten ilyen párkapcsolati helyzetre is el juthatnánk mert nem néz rám úgy. De ti mit csináltok amiért úgy néz rátok? Jó hallgatóság vagyok oké meg normális és többek által jóképűnek mondott de nem tudom mit csináljak, eddig nem is volt lány a közelemben, meg bezárkózott vagyok örülök ha a négy óra fárasztó lámpagyári munka után lepihenhetek a gép elé ami az egyetlen szórakozásom, egyszerűen onnan nem tudok elszakadni mert nincs más szórakozásom az életben, és mivel az emberek se kedveltek, nincsenek barátaim az iskoláskoromból, illetve vannak csak már mindenkinek van pasija és soha nem tekintettek úgy rám mint lehetséges jelöltre fogalmam sincs ezért mit kell tenni.

2016. máj. 1. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Egyből egy anyukával akarsz kezdeni? Bevállalós vagy akkor. :D
2016. máj. 1. 16:52
 2/8 90-ben született F.. ***** válasza:

Hogy kezdem? "szia"

A többi jön magától.

2016. máj. 1. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát első szándékból talán nem egy korodbéli kisgyerekes anyukával kéne kezdeni. Aztán ha annyit ülsz a gép előtt menj fel netes oldalakra pusztán beszélgetni. Eleinte nehéz, de ha időt szánsz rá akkor majd belejössz.

Az, hogy szomszédok vagytok amúgy édes kevés. Közös platform kell. Azonos busz/buszmegálló, munkahely, kertészkedés takarítás, kutyasétáltatás, játszótérre cipelése a gyerekeknek.. bármi! Ahol kettesben tudsz lenni vele és nem futtok épp... Számtalan módon lehet közeledni nőkhöz, de nincs abszolút. Ahány ember annyi... A segíthetek, a szólj bátran ha kell valami, egészen az ilyen szép lánynak nem kéne ..................

2016. máj. 1. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Annyi tema van h ki se lehet fogyni belole, meg sok dolgon el lehet hulyulni, batran, nem kell beszarni csak mert mas van a laba kozott mint neked.
2016. máj. 1. 17:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam már neten ismerkedni olyan szemetek h vissza se irnak. Különben meg nem nekem jutott eszembe hanem több ismerős javasolta nekem h randizzak meg beszélgessek a lánnyal jöjjek össze vele meg h akkor majd legalább nem kell gyereket se csinálni meg stb. XD nem én találtam ki más jelölt meg nincs
2016. máj. 1. 19:50
 6/8 90-ben született F.. ***** válasza:

Most a barátaid akarnak párkapcsolatba lépni, vagy te?

'XD' nem vagy kicsit éretlen az egészhez?

2016. máj. 1. 19:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem kell nekem párkapcsolat bánom is én, felőlem az összes ott marad meg ahol van tudok én élni nélkülük is. Miért lennék éretlen ha tudok használni bizonyos hangulatjeleket akkor én mondjam azt h te azért éretlen vagy mert nem tudod a kognitiv idegtudományi fogalmakat mint pl akciós membránpotenciál meg muszkarinos ACh receptor? Tudjad kivel beszélsz a való életben más vagyok ám én is nem tehet vki arról ha nem jön be a lányoknak és nincs tapasztalata. felvághatnák én is h vki száz csajjal járt meg van tapasztalata aztán mi van ugyanugy megöregszik meg meghal ugyanúgy h*gyozik meg sz*rik attól még nem lesztek annyira mások lehet itt tapasztalt keménypocsu gyereknek tettetni magad h "nem vagy te kicsit éretlen ehhez?" meg mindig lesz aki leszól nemérdekel levagytok tojva magasról.. menjél inkább pakold a fát azzal többet érsz
2016. máj. 1. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Íme, magad adtál választ a saját kérdésedre :-)

( önbizalom 0, egó 100 százalék...első kritikán kiakadsz és ellenséges leszel...gyerek vagy még, ezért nem volt kapcsolatod)

2016. máj. 1. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!