Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért derülnek ki a haverjaimról, hogy kíváncsi heterók?
Én lány vagyok, és ez már nem az első eset. Szoktunk beszélgetni csajokról meg pasikról, vagy van, hogy küldök nekik képet arról, aki épp bejön, és volt olyan, hogy bevallotta az egyikük, hogy neki egyébként biszex hajlamai vannak, és erre mostanában ébredt rá... (Ki tudja, talán pont azok miatt, amiket küldtem.) Volt olyan is, hogy egy meleg srácról volt szó, és egy másik barátomat láthatóan felizgatta a téma... Mellesleg ennek a srácnak elég feminin külseje van, de ezelőtt mindig váltig állította, hogy őt csak a lányok érdeklik. Volt, aki ilyeneket írt egy pasis képre: :PPP
Egyébként nyilván nem várom el tőlük, hogy majd azt válaszolják, hogy hűű milyen jó srác, de mostanában ezt már direkt csinálom, mert feltűnt ez az egész, és elég aggasztó. :D
Ez mennyire gyakori a srácoknál, és ez mit jelent? Csak hülyülnének? Nem gondolnám.
lehet csal viccel ha viszont úgy látod komolyan gondolja akkor azért nyílt meg talán mert azt hiszi sejted a titkát és akár még segítenél is neki bepasizni
amúy ez a hajlam nőknél gyakrabb nekik is küldesz csajos képeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!