Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindig olyan lányba szeretek bele, aki nem viszonozza az érzéseimet?

Figyelt kérdés
Az élet minden terültén kifejezetten szerencsés vagyok, egyedül a szerelemben vagyok baromi peches. Pedig elvileg jól nézek ki, sok lánynak tetszem, számát se tudom, hány lánynak jövök be. Na de ha én akarok komoly kapcsolatot egy lánytól, az sosem jön össze. Valahogy mindig sikerül pont kifogni azokat a nőket ,akiknek van már komoly párjuk, vagy egész egyszerűen nem akarnak összejönni velem. Most is totál bele vagyok esve egy lányba, az évfolyamtársam az egyetemen, intelligens, humoros, széles látókörű, gyönyörűen rajzol, mindenben profi, és átlát rajtam , ki se kell mondanom, h belé zúgtam, látom az arcán hogy tudja, és jól esik neki, de érzem rajta, hogy max barátságot akar tőlem, van benne egyfajta távolságtartás. Egy próbát még teszek, és el fogom hívni valahova kettesben, aztán ha elutasít ,akkor onnantól békén hagyom. Egyébként én szívesen küzdenék érte akár hosszú időn keresztül is, ha tudnám, hogy van értelme, illetve ha a lányt ez nem zavarja, de zaklatni nem akarok senkit, olyan vonat után nem futok, ami nem vesz fel.
2016. ápr. 30. 23:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Na ezzel én is pontosan ugyanígy vagyok csak lányba. Aki tökéletesen megfelelne minden téren nem akar komoly kapcsolatot, aki meg igen az nem vonzó a számomra. :(

Hát várat magára az az egy valószínű... Fel a fejjel!

2016. ápr. 30. 23:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Dettó ugyanez nálam is..csak én vagyok a lány..

27/N

2016. máj. 1. 00:47
 3/4 anonim ***** válasza:
kamu kérdés
2016. máj. 1. 08:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Elmondom miért vagy(tok) béna(-ák).

Azért, mert sokáig húzzátok-halogatjátok a kezdeményezést. Régen én is ilyen voltam. Ti mit csináltok? Megtetszik egy lány, akkor próbáljátok kideríteni a nevét, próbáltok másoktól érdeklődni róla, próbáltok vele esetleg finoman, barátilag elbeszélgetni és jobban megismerni. Na ezek a legnagyobb hibák amiket elkövethettek.

Ha megtetszik egy lány, akkor menj oda hozzá! Akkor. Vagy öt perccel később. Vagy fél órával később. De akkor! Ne másnap, ne jövő héten, ne jövő hónapban. Hajts rá. Kezdeményezz nála. Tedd egyértelművé (de ne szavakkal!), hogy akarsz tőle valamit és jobban megismernéd romantikus módon. Kérd el a telefonszámát. Hívd el egy randira kettesben. Ne szarakodj. Ha elutasít, akkor legalább erről biztosan tudomást szerzel és nem fogsz már belé szerelmes lenni, mert tudod hogy semmi esélyed nála. Ha tetszel neki, akkor pedig mehettek tovább az ismerkedéssel, randival egyből. A lányok is elég hamar eldöntik magukban, hogy akarnak-e valamit egy férfitól, akár másodpercek, néha percek, néha órák alatt. Ennyi a nagy trükk. Ne szarakodj és mindig kezdeményezz egyből.

2016. máj. 1. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!