Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől változhatott meg gyökere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől változhatott meg gyökeresen az ízlésem a pasik terén?

Figyelt kérdés

Még vagy 2 éve a nagyon férfias pasik jöttek be, akik szőrösek, szakállasok, erősek, az utóbbi időben meg totál az ellentéte, a vékonyka, szép arcú, kicsit lányos szépfiúk. Mi lehet ennek az oka? Ez normális?

21L

2016. ápr. 29. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Öregszünk, melegszünk...

24/F

2016. ápr. 29. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lett új pasid? Nekem is hasonló volt az ízlésem, mint neked. De aztán úgy alakult, hogy a barátom meg teljesen más és fokozatosan az én ízlésem is ehhez igazodott.
2016. ápr. 29. 22:43
 3/5 Noren1989 ***** válasza:

Sanszos, hogy mindenfele ilyen párocskákat látsz, metroszexuális, vagy milyen beállítottságú srácokkal, és úgy gondolod, hogy ez neked is jó lenne.

26/F

De am #1 elméletét is osztom.

2016. ápr. 29. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem pont forditva volt,amikor huszoneves voltam csak a nagyon magas,vekony pasikra buktam aztan 25 eves koromtol kezdve a nagyobb darab,szeles vallu,szoros ferfiak jonnek be:-))
2016. ápr. 29. 23:17
 5/5 anonim ***** válasza:
57%
Elcsökevényesedett az ízlésed, ennyi. Csak nehogy egyszer beégjetek, hogy ugyanolyan rózsaszín a pólótok és egyforma kontyba van fogva a hajatok a fejetek tetején.
2016. ápr. 30. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!