Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt?

Figyelt kérdés
Hogy lehet kiölni a vágyat a lányok iránt? Nem b u.zi akarok lenni csak egyszerűen nem akarok érezni semmit a lányok iránt, csak a baj van vele, elutasítanak, lekopnak, hiába próbálkozom nem találok megfelelőt, nem vagyok ronda, nem vagyok ilyen nyálas izé sem, voltak azér alkalmaim meg 2 kapcsolat de ezaz egész nemvolt 2 év az életemből és már 22 vagyok, de felét se éltem ki amit akarok, hogy tudnám megszüntetni a vágyat feléjük?
2016. ápr. 27. 23:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Érdekes :D ha azt mondod hogy nem vagy meleg akkor azt mondják hogy sírsz, ha azt mondod hogy nem sírsz, megvádolnak hogy "akkor gyűlölködj"

Most meg mindjárt ideírják azok akik eddig ezeket írták hogy ők bizony nem ítélnek el emiatt.

Pedig a mai világban elég súlyos hátránya van annak ha valakibe szerelmes vagy és nem viszonzott az érzés, főleg ha még csak el sem tudod felejteni (munkahelyen együtt dolgoztok, iskola - mert mindennap látod vagy még jobb: mire elfelejtenéd, újra találkoztok)

Nem csak lelkileg megviselő dolog de egy idő után fizikailag is. De ebbe persze bele se gondol sok ember mert jobb inkább belerúgni a földön lévőbe mégegyszer minthogy megérteni, vagy ha már rendes választ nem tud kinyögni az illető akkor egyáltalán miért válaszol?

És bizony az is csak fél megoldás ha elmész ismerkedni, mert annak is megvan a maga fifty-fiftyje: vagy összejön vagy nem, és ha nem, akkor már nem csak 1 lány miatt bajlódsz hanem több után

2016. ápr. 28. 00:21
 2/8 anonim ***** válasza:
17%
Kedves második: egy törvény a földön fekvőbe belerúgnak stb.: a gyengébbnek pusztulnia kell. HA földre kerülsz véged. Ez a törvény. NE azt tanítsd a kedves kérdezőnek, milyen földön fetrengőnek: hanem milyen hatalmasnak lenni. Próbálkozz, de magad sose add meg!
2016. ápr. 28. 00:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Én meg saját magamat gyűlölöm.

2016. ápr. 28. 00:32
 4/8 anonim ***** válasza:
3-as: Na az olyan "emberek" miatt érett meg a világ a pusztulásra mint amilyen te vagy.
2016. ápr. 28. 00:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Mostanaban toltottem le a mobilomra egy appot, amelyben 30 eves szuz varazslokent az a dolgom, hogy elpusztitsam a boldog parokat... titeket olvasva jutott ez eszembe. :D

Nem tudom amugy, miert kell igy neki keseredni... nekem meg csak egy szexkapcsolatom volt, parkapcsolatbol meg szerelembol semmi nem jutott meg. Megis van melohelyem, mellette sulizom, elek a hobbijaimnak stb. es nem foglalkozom vele tulzottan.

23L

2016. ápr. 28. 00:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy a külvilág hatására ilyen lettem.

2016. ápr. 28. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyébként nem kell aggódnod, mert minden nap az öngyilkosságon gondolkodom. Jó lenne, ha egyszer nem csak gondolkodnék rajta, hanem meg is tenném. Ha tehetném, biztos felajánlanám az életem mondjuk egy súlyos beteg kisgyermeknek, aki szeretne élni. Sajnos nem tehetem.

2016. ápr. 28. 12:41
 8/8 anonim ***** válasza:
utolsó: Nem tudom mi visz rá egy embert az öngyilkosságra, én is depressziós vagyok és még pánik beteg is de ilyesmi nem fordult még meg bennem.. Így nem tudok neked segíteni, menj el pszchiológushoz
2016. ápr. 28. 14:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!