Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerhetnék meg normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerhetnék meg normális gondolkodású lányokat?

Figyelt kérdés
Nem úgy kell gondolkodnia,ahogy én. De logikusan, felnőttként nem árt. Nem számítanak már a régi értékek? Ha valaki tiszteli a nőket? Ha egy pasi"lovag"? Mi kell most a nőknek?

2016. ápr. 26. 14:23
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
#10 Látod, hogy mégsem...
2016. ápr. 26. 15:35
 12/33 anonim ***** válasza:
68%
Ideje felébredni a rószaszín álomból. Régen nem (sem) tisztelték a nőket. Alacsonyabbrendűnek tekintették őket, és az egész világ a férfiaknak állt.
2016. ápr. 26. 15:52
 13/33 A kérdező kommentje:
Akkor, most kezdjem nem tisztelni a nőket? És semmibe nézni őket? Attól jobb lesz? Nekem az nem megy... Lehet,hogy én vagyok defektes...
2016. ápr. 26. 16:03
 14/33 anonim ***** válasza:
93%

Te moat megint egy olyan pasi vagy, aki azzal akar kitunni a tomegbol, hogy tiszteli a noket neg kedves veluk? Hat, aranyom, ez ALAP! Ennel tobbet kell letenni az asztalra, ha azt akarod, hogy barki no erdekesnek talaljon. ;)

23L

2016. ápr. 26. 16:42
 15/33 anonim ***** válasza:
Alap mi? Hát k_rvára nem az.
2016. ápr. 26. 16:47
 16/33 A kérdező kommentje:
Nem akarok ezzel kitűnni. Ez nálam alap dolog kedves válaszadó. Csak megemlítettem. Van elég dolog, amitől érdekesnek tűnhetek, ha valaki időt szán rám. ;) De, köszönöm, hogy megerősítetted, hogy erre van szükség.
2016. ápr. 26. 16:49
 17/33 anonim ***** válasza:

#14 vagyok. #15, te hol elsz? Mert velem az emberek kedvesek a boltban, az utcan meg ugy mindenhol, es a barataim is kedvesek. Ez egy alapveto emberi dolog, ha kommunikalni akarsz valakivel. Ettol nem fogsz kitunni sehol sem.

Kerdezo, akkor miert emelted ki, hogy a nok szerint nem szamitanak mar a regi ertekek, mint peldaul a tisztelet? Ez szerintem nem regi ertek, hanem megint csak a jol mukodo tarsadalom egyik alappillere. Ahol nincs tisztelet vagy eppen nincs ra igeny, az egy beteg kapcsolat, akar szerelmi, akar barati, akar rokoni kapcsolatrol van szo.

2016. ápr. 26. 17:00
 18/33 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! A tiszteletet nem tartanám régi értéknek. Az állandó. A régi értékek alatt inkább olyan dolgokat értek,hogy ne azért szeressen senki,mert pénzem van vagy egzisztenciám,ami egyébként normális ilyen korban,hanem azért, amilyen vagyok.
2016. ápr. 26. 17:33
 19/33 anonim ***** válasza:
Itt biztos nem fogsz találni normálisat. És valószínűleg te sem vagy teljesen az, mert az itteni pasik is mind defektesek.
2016. ápr. 26. 20:09
 20/33 anonim ***** válasza:

Az exemmel egy parkban jöttünk össze, következő a sztori: én szeretek kint tanulni, viszek pokrócot, könyvet, kaját, stb, ami tanuláshoz kell, és "kiköltözök" akár fél napokra valami szép parkba. Az illető pasi kifigyelt, és egyszer odajött, és megkérdezte, hogy ideülhet-e hozzám olvasni. Kinézetre értelmes ember benyomását keltette, így elkezdtünk beszélgetni, mondanom sem kell, tanulás, olvasás nem lett belőle, de egy randi másnapra igen. Utána 4 hónapig voltunk együtt.

Én amúgy sem hiszek a társkeresős ismerkedésben, mert ott eddig mindig csalódtam, kocsmában meg egy éjszakánál hosszabb időre nem kellesz senkinek. A kérdésre válaszolva: gondolkozz egy kultúrember fejével, hogy hova jár, miket csinál, és olyan helyeken valószínűleg lesznek normális lányok is.

2016. ápr. 26. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!