Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerhetnék meg normális gondolkodású lányokat?
Te moat megint egy olyan pasi vagy, aki azzal akar kitunni a tomegbol, hogy tiszteli a noket neg kedves veluk? Hat, aranyom, ez ALAP! Ennel tobbet kell letenni az asztalra, ha azt akarod, hogy barki no erdekesnek talaljon. ;)
23L
#14 vagyok. #15, te hol elsz? Mert velem az emberek kedvesek a boltban, az utcan meg ugy mindenhol, es a barataim is kedvesek. Ez egy alapveto emberi dolog, ha kommunikalni akarsz valakivel. Ettol nem fogsz kitunni sehol sem.
Kerdezo, akkor miert emelted ki, hogy a nok szerint nem szamitanak mar a regi ertekek, mint peldaul a tisztelet? Ez szerintem nem regi ertek, hanem megint csak a jol mukodo tarsadalom egyik alappillere. Ahol nincs tisztelet vagy eppen nincs ra igeny, az egy beteg kapcsolat, akar szerelmi, akar barati, akar rokoni kapcsolatrol van szo.
Az exemmel egy parkban jöttünk össze, következő a sztori: én szeretek kint tanulni, viszek pokrócot, könyvet, kaját, stb, ami tanuláshoz kell, és "kiköltözök" akár fél napokra valami szép parkba. Az illető pasi kifigyelt, és egyszer odajött, és megkérdezte, hogy ideülhet-e hozzám olvasni. Kinézetre értelmes ember benyomását keltette, így elkezdtünk beszélgetni, mondanom sem kell, tanulás, olvasás nem lett belőle, de egy randi másnapra igen. Utána 4 hónapig voltunk együtt.
Én amúgy sem hiszek a társkeresős ismerkedésben, mert ott eddig mindig csalódtam, kocsmában meg egy éjszakánál hosszabb időre nem kellesz senkinek. A kérdésre válaszolva: gondolkozz egy kultúrember fejével, hogy hova jár, miket csinál, és olyan helyeken valószínűleg lesznek normális lányok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!