Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy hátrány, ha nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hátrány, ha nem vagyok annyira utazós tipus pasiként?

Figyelt kérdés

lányok, nagy hátrány, ha egy pasi nem annyira utazós fajta? Bonyolitsuk a dolgot azzal, hogy neked lánynak van jópár nyaralásos képed.

Persze kimozdulni szeretek, de inkább csak belföldön, vagy Pesten. Repülőre fől nem ülnék.

2016. ápr. 24. 22:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nálam kizáró ok
2016. ápr. 25. 00:32
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Arra mindig kíváncsi voltam, hogy miből utazgatnak olyan sokan? Elvileg az ember gyűjt lakásra, autóra, stb. ami nagyon nem kevés idő és pénz, plusz még élni is kell valamiből... Mindenki megkap mindent a szüleitől és nem kell az utazásokra "elpazarolt" pénzzel foglalkozni?
2016. ápr. 25. 02:07
 13/21 anonim ***** válasza:
# 12 02:07 - Ha jól beosztod, az utazásra valót is, akkor nem probléma. Persze nem sokcsillagos full extrás szállodákra meg luxusjáratokra kell gondolni ilyenkor.
2016. ápr. 25. 07:52
 14/21 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy más hogyan ússza meg/rendezi az utazásokat, én az elmúlt 5 évben csak munka miatt utazgattam, konferenciákra küldött a cégem Szlovákiába, Erdélybe 2x, belföldön is sok szép helyen jártam így (évente 1-2 alkalommal kell mennem valahová). A párom vállalkozása miatt is nagyon sokat utazgatunk (elsősorban) belföldön. 6,5 év után viszont most megyünk majd először olyan nyaralásra, ami nem "kötelező" program mellé társul. Így megyünk Szlovéniába, de ebben az évben 3 "kötelező" utunk lesz Horvátországba is, ebből 2 tengerpart lesz és több nap.

Én azt gondolom, hogy aki szeret utazni, az megtalálja a költséghatékony módját, ha valaki pl. repülőre is hajlandó szállni, az főleg.

2016. ápr. 25. 09:30
 15/21 anonim ***** válasza:
45%
Miért kéne repülőre ülni hogy utazhasson valaki? Amit te leírtál az minden csak nem "nem utazós fajta". Szerintem ma Magyarországon egy igen szűk réteg engedheti meg magának, hogy repülővel utazgasson a világban. A legtöbb embernek még egy nyaralásra sem telik. ÉS sokszor nem is a pénz, hanem az idő miatt.
2016. ápr. 25. 11:28
 16/21 anonim ***** válasza:

Repülésnél nem feltétlenül a jegy kerül sokba, mert abból vannak akciósak, hanem a többi járulékos költség, a csomag, ha visszadobják, mert nem fér bele a méretbe és a csomagtérbe kell feladnod, ezek megdrágíthatják annyira, hogy szárazföldön is ugyanannyira jössz ki, vagy jobban, és megúszod az ilyen macerákat. Aztán nem vihetsz magaddal bármit, amit azért egy szárazföldi utazásnál igen. Persze nem mindegy, hova, milyen messzire utaznál, mennyi időre, milyen cuccokat vinnél magaddal.

Én vettem már nyakamba egy napra is a Velencei Karnevált, de ezt nem sokan csinálják utánam így.

2016. ápr. 25. 12:47
 17/21 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, ha vkiben ennyire nem lenne igény más kultúrák testközeli megismerésére... meg most őszintén, lehet cikizni, lehet lenézni, lehet nagyigényűnek/felszínesnek mondani, de az nekem nem férfias, ha vki kijelenti, hogy "ő aztán föl nem ül a repülőre"... mint vmi falusi kisnyugdíjas. Igen, nekem már az sem férfias, ha fél a repüléstől, és nem is merne szembenézni a félelmeivel... az meg pláne, ha mellé még vmi fura csodabogárként tekintene a repülőre, urizálásként, flancként.
2016. ápr. 25. 14:37
 18/21 A kérdező kommentje:

hát, egyrészt a kiszemelt lány ilyen, 20 éves, ugyan, kik viszik utazni, nem önerőből megy :)

másrészt jó látni, hogy ilyen dolgok is csipőből kizárós dolgok. Ez is jól mutatja, hogy miért is nehéz egy férfiember dolga ismerkedéskor. Hmmm, el tudom képzelni: "magas, OK, jól néz ki, OK, jó munkája van, OK, jó dumája van OK, áááááálj nem szeret utazni, akkor felejtős". Vagy "áááááá kuka, nem szeret repülőre ülni? Összeomlott a férfiassága rögtön???!" :DDDD

képzeld, valakinek természetellenes, hogy felmenjen 10000 méter magasba, amikor minket a földön járásra teremtettek. Nekem rossz a tudat, hogy az életem 3 pilóta kezében van, és nincs esély túlélni, ha hibáznak. Persze, ezt mind legyőzhetem, és akkor ez a belépő nálatok?? És ti mit tesztek egy pasiért? Lefogadom, hogy még bugyiban és melltartóban nem táncolnátok előtte, mert az "olyaaan ribiiiii"......

2016. ápr. 25. 23:02
 19/21 anonim ***** válasza:
szerintem nem épp az a párkapcsolati szerencsétlenséged oka, amire te gondolsz...
2016. ápr. 26. 05:58
 20/21 anonim ***** válasza:
Miért baj, ha valaki hasonló habitusú társat keres? Pl. frászt kapok az olyanoktól, akik kimennek tömegrendezvényre, és végignyavalyogják az egészet. Én szeretek ilyen helyekre járni, minden kényelmetlenségével együtt élvezem. Ugyanez vonatkozik az általam kedvelt miniutakra is. Én jól érzem magam, de egy olyan társsal nagyon sok gondunk lenne, aki ezeket képtelen élvezni, mert inkább otthon marad a popsiján vagy csak kényelmi utazásokra hajlandó.
2016. ápr. 26. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!