Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhetnek ilyen kegyetlen és képmutató lányok?
Nagyon tetszett egy lány, akiről joggal hihettem azt, hogy ő nem az a beképzelt fajta. Lehet én alkottam magamban egy túlontúl ideális képet róla, de ez akkor is mellbe vágott.
Szóval, éppen a barátnőivel beszélgettek, én éppen arra jártam. Becsület szavamra nem akartam hallgatózni, nem is tudtam, hogy ott vannak, de ami megütötte a fülem...
Azt sejthette, hogy számomra egyáltalán nem közömbös és beszélgetett is velem. Igaz, csak facebookon, bár mindig én kezdeményeztem és írtam rá.
Nos, focizni voltam a haverokkal és az öltözőben felejtettem a mezem. Később vettem észre, ezért utána mentem.
A kiszemelt lány is abba a terembe (kisvárosról van szó) is oda jár a barátnőivel aerobikozni... Nincs külön feltüntetve melyik a férfi és női öltöző, tehát koedukált.
Az ajtót pechemre nyitva felejtették. Még nem nyitottam be, de hallottam, amint azt mondta a barátnőinek, hogy le akar koptatni, mert olyan kis nyomi, ronda selejt vagyok. Meg hogy állandóan próbál a kedvemben járni és ez olyan nyálas... Meg, hogy semmi férfias nincs bennem és soha nem járna egy ilyennel mint én...
Meg a barátnői is mondták mennyire béna vagyok és jókat röhögtek...
Ez annyira de annyira rosszul esett... Mivel nem az a plázacica típus, azt képzeltem, hogy ő más. Annyira elment a kedvem mindentől.
Ha elutasít, megértem, nem fogok állandóan nyomulni, de úgy gondolom ezt nem érdemeltem meg. Tudom, hogy nem vagyok egy adonisz, de legalább mondta volna a szemembe...
Be sem nyitottam. Gyorsan elhúztam. Az biztos, hogy többet nem fogok lányoknál próbálkozni, ezt ismét nem szeretném átélni és senkinek sem kívánom.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!