Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen pasik?

Figyelt kérdés

Csendes félénk kis aranyos visszafogott. Ne a szex legyen az első neki. Kevés nővel volt. Nem kell helyesnek vagy izmosnak lennie csak nagyon okos legyen.

Lehetőleg ne internetes huszár legyen mert nem szeretek neten ismerkedni mert szerintem személytelen

2016. ápr. 23. 23:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te nagyon okos vagy?
2016. ápr. 24. 00:23
 12/24 anonim válasza:
Pont az ellenkezője vagyok
2016. ápr. 24. 06:42
 13/24 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok, de még esélyt se szoktak adni az ismerkedésre a nők, mert 161 cm a magasságom.
2016. ápr. 24. 07:33
 14/24 anonim ***** válasza:
Vegyel inkabb vmi haziallatot, mondjuk egy delfint, bar az neha hangos, szal inkabb egy egeret, az okos nagyon. :)
2016. ápr. 24. 09:29
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem vagyok félénk, de nem is vagyok nagyszájú alfa-hím. Kevés nővel voltam eddig és nem vagyok izmos, viszont intelligensnek tartanak.

Ugyanakkor azt nem értem, hogy miért olyan nagy baj, ha a szex is fontos? Nyilván nem az első, de a top 5 dologban benne van, amit szeretnék a párommal csinálni.

Abban pedig igaza volt a másodiknak, hogy valóban a neten a legkönnyebb olyanokkal találkozni, akit te is keresel. Már vagy 5-6 éve nem ismerkedtem élőben. Persze nyilván a netes ismerkedést gyorsan le kell zárni és élőben kell találkozni.

28/f

2016. ápr. 24. 09:41
 16/24 anonim ***** válasza:
Léteznek, én is ilyen vagyok, de nem kellenek senkinek. Neked sem.
2016. ápr. 24. 10:18
 17/24 Noren1989 ***** válasza:

Nálam csak a nagyon okos rész van meg, akkor beszélhetünk a szexről?

26/F

2016. ápr. 24. 11:01
 18/24 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem a kérdező egy troll, aki csak röhögni akar egy jót. Ilyen nő nem létezik, szinte minden olyan tulajdonságot felsorolt, ami taszítja a nőket.
2016. ápr. 24. 11:19
 19/24 anonim ***** válasza:

18. Miért lenne troll?

Én is ismerek ilyen lányt csak kevés van belőlük.

Én is ilyen pasi vagyok és a barátnőm pont ezek miatt szeretett meg.

De az tény hogy piszkos nehéz volt megtalálni

2016. ápr. 24. 11:31
 20/24 anonim ***** válasza:

A párom ilyen, azzal az eltéréssel, hogy neki nagyon is fontos a szex. Nem CSAK a szex, de a legfontosabbak között van (napi többször). Mellette viszont van sok közös programunk, tartalmas beszélgetések, összebújások, stb.

Ő nem tudott volna olyan nővel összejönni, akinek a szex nem annyira fontos, lévén magas a libidója. A többi viszont stimmel.

2016. ápr. 24. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!