Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan nőt, létezik olyan nő, akinek kb.20-30% a külső iránti igény és a többi a személyiség?
Nem létezik ilyen nő. Ha a mai világban nő lennél, akkor te is csak a jóképű pasikkal állnál szóba, mivel bőven válogathatsz, nagyon sok pasi közül.
Mit választanál? 20 000 forintos Tesco-s biciklit vagy 2 millió forintos német elit bringát, ha mondjuk lottó milliárdos lennél? Te sem a szart választanád, ha megengedhetnéd magadnak a jót is könnyedén!
A nők ugyan így vannak ezzel, mivel borzalmasan sok az udvarlójuk, ezért a jó külső az alap, azaz első szűrő, onnantól indul a verseny, ez olyan mint egy nevezési díj. El lehet ítélni őket, de minek, mikor te is válogatnál, ha megtehetnéd, gondolj a biciklis példára.
Én is ilyennek tartom magamat. Több sráccal is beszélgettem itt is először kép nélkül. Amikor folytattuk facebookon vagy küldött képet, biztosak voltak benne, hogy eltűnök. Előtte is elmondtam, higy nem vagyok ilyen. Lehet, hogy nehéz elhinni, de igaz! :-).
Olyanok voltak néhányan ezek a srácok közül, akikkel lehet, hogy jó pár csaj nem beszélt volna. Engem ez nem érdekel, amíg belsőre is jófej, kedves, normális. Sajnos nem mindenki ilyen volt.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!