Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit gondoltok arról, ha egy lánynak tetkója van?
Figyelt kérdés
Szeretnék csináltatni, de csak picit, a csuklómra, vagy ujjamra. Szerintetek van olyan, akit ez zavarna?2016. ápr. 23. 17:51
11/16 anonim válasza:
Jöhet! Nekem is van sok, minél több, annál jobb, akár tetőtől talpig :D
12/16 anonim válasza:
Csukló, ujj, derék (ribirendszám) nem jön be, kb lerí róla, hogy divatmajmolás. Viszont felkar, váll, lapocka, ha valami egyedi, és számodra valamilyen jelentéssel bír akkor az bejön. Ne csak azért legyen tetoválásod mert az milyen menő.
13/16 anonim válasza:
Engem kimondottan zavar mindenféle tetkó, de ez főleg az én "fogyatékosságom", a legtöbb embert nem hiszem, hogy riasztani tudná egy apró, csuklóra felvarrt tetoválás.
14/16 anonim válasza:
semmit, az a lany dolga.
biztos nem fogom neki mondani h ne csinaljon, vagy hogy takarja el mert nem tetszik. a volt baratnom is csinalt egyet meg egyut voltunk, es epp tetszet a kistetko
a nagyon sok es osszevissza tetovalas nem tetszik. meg a tul morbid, halalfejes meg stb ami a halalt dicsositi.
igaz, olyan csajjal akinek olyan van, ki sem kezdenek.
15/16 Noren1989 válasza:
Igényes=tetszik
Tucattetkó= annyira nem, de szexuálisan akkor is felizgat!
26/F
16/16 anonim válasza:
Az ilyen "mindegy hogy mi csak legyen valami" jellegű divat tetoválástól,vagy egy roppant bölcs idézettől frászt kapok,főleg ha olyan helyen van ami látszik is.
Ha viszont egy olyan tetkóról van szó, aminek konkrét mondani valója van,vagy az illető valamilyen emlékként varratta magára,az nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!