Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöjjek össze vele? 19F
Igazából már az egész csak rajtam múlik, azon, hogy megcsókolom-e vagy sem. Hogy kezdeményezek-e vagy sem.
Egy párkapcsolatom volt egész életemben eddig, 18 évesen, egy f0s volt. Semmit nem éreztem a lány iránt, vonzalmat sem nagyon, csak ki akartam már próbálni, hogy milyen. 1 hónap után vége lett, le se feküdtünk, azóta is szűz vagyok.
Itt van most ez a lány. 17 éves, ő kezdeményezett. Mindig a fiatalabb srácok próbálkoztak eddig nála, volt bátorsága hozzám odajönni és beszélgetni. Iránta több vonzalmat érzek, mint az előző iránt, intelligensebb is, látszik, hogy nagyon bejövök neki, mondta is, hogy csak lépnem kéne már.. Nagyon félek attól, hogy össze jövünk és nem tudok beleszeretni, neki pedig ez rossz lesz. Nyilván vele szívesebben lefeküdnék, több a vonzalom, sokkal jobb a teste is, mint az exemé volt, biztosan ráerősítene a kapcsolatra a szex, de ezzel a tudattal is félek. Az a baj, hogy túl nagyok az igényeim, pedig nem vagyok egy adonisz. A lány 7/10-es számomra, az exem 6/10 volt.
Neki sem volt még hosszabb, komoly kapcsolata, kisebb futókalandok voltak és volt együtt 1 hetet a legjobb barátommal régen, de ez nem jelent semmit.
Évek óta nem volt ilyen, hogy hozzám jöjjön oda egy tényleg normális külsejű lány és kezdeményezzen, én sem szoktam, bulikban az egyéjszakás csókolózások sokszor megesnek, de ezekből soha nem lett semmi.. Most eldobhatom, hogy hátha lesz jobb vagy azért, hogy ne törjem majd össze a szívét, de tengődhetek ugyan úgy, mint eddig, szűzen, szex nélkül, barátnő nélkül, lassan 20 évesen. (2 hónap)
Szóval? Lehet én bonyolítom túl, de nem tehetek róla.
Amúgy mellette százszor felszabadultabb vagyok, igazából teljesen magamat adom, nem úgy, mint az exemmel volt. De igaz az 1 éve volt és akkor még másabb is volt a jellemem, sokkal visszahúzódóbb voltam, ma már nem tudnak érdekelni olyanok, hogy ki-mit gondol rólam, akkor még nagyon érdekelt.
Szóval, gyakorlatilag 20 éves vagy, életedben egy párkapcsolatod volt, az is egy hónapig tartott és sehova se jutottál vele, szűz vagy, saját bevallásod szerint nem is nézel ki különösebben jól és végre egy normális jó csaj kezdeményez nálad és neked az a legnagyobb bajod vele, hogy hát "csak" 7/10-es.
LOL
Nem tudom miért nem bírom sajnálni a többit se amelyik kérdéseket ír ki arról, hogy már x éves és még mindig szűz, meg neki egy kapcsolat se jön össze, de nem vele van a baj, hanem a nők a szemetek stb.
Ha te nem tudsz dönteni, miért nem adod át a döntés jogát neki? Jó kapcsolat alapja az őszinteség. Mondd el neki, hogy nagyon szimpatikusnak találod és vonzónak, de nem érzel lángoló szerelmet iránta. Nem tudod megmondani, hogy az érzelmeid hogyan alakulnak majd a későbbiekben, és nem akarod megbántani, ezért tétovázol. Kérdezd meg, hogy ő szeretné-e a komoly kapcsolatot akkor is ha ez a helyzet, és lehet, hogy nem javul majd? Ha neki ezzel együtt is oké lenne akkor szivesen jársz vele. Azt is hozzáteheted persze, hogy ez nem jelenti hogy csalni fogod, vagy tisztességtelen leszel vele szemben, de megeshet, hogy felbukkan valaki akibe őrülten beleszeretsz, és akkor szakításra kerülhet a sor.
Mondd el neki, és adj neki gondolkodási időt, legalább egy napot (akkor is ragaszkodj hozzá, ha ő azt mondja nem kell, mert ezt igenis át kell gondolni). Ha a gondolkodási idő után a lány még mindig szeretné a kapcsolatot, akkor vágj bele :). Persze ha mégis szakítotok és a lány nagyon kiakad, semmiképp se vágd a fejéhez, hogy ő akarta így, legyél megértő.
Utóiratként:
"mellette százszor felszabadultabb vagyok, igazából teljesen magamat adom"
Ez nagy dolog becsüld meg!! Egy párkapcsolat ugyanis sosem lesz jó csak mert a felek külsőleg vonzódnak egymáshoz, de folyton szinészkedniük kell. Egy lány nem várhat élete végéig a szőke hercegre, de egy fiú se a D kosaras bombázóra :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!