Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a magyar nők elvileg szépek, miért nem látok ilyen nőt ebben az országban? Én egy igényes pasi vagyok, én megérdemlek egy ilyen nőt!
Figyelt kérdés
Elég dühítő, hogy a legtöbb magyar nőnek hatalmas ego-ja van a nagy semmire. Szerintetek melyik országban találok ilyen nőt, mert ebben az országban biztos, hogy nem. Pedig én biztos vagyok benne, hogy megérdemelnék egy ilyen feleséget simán, vagyok olyan különb férfi.
Szerintetek hol találok ilyen jó nőt?
2016. ápr. 21. 22:11
11/16 anonim válasza:
Kívánom,hogy találj egy ilyen nõt,olyan belsõ tulajdonságokkal együtt,mint amilyen az ilyen nõknek van általában.:-D Balek.
12/16 anonim válasza:
Csak az a probléma,hogy miss s(e)gg nem áll szóba veled az igényességed miatt,csupán ha jó nehéz bankkártyával rendelkezel.
13/16 anonim válasza:
Felszínes és igénytelen vagy, nyilván konditermek közelében sem jársz ha nem találsz jó alakú nőket, talán keresgélj az edzők között. Ilyen feneke ugyanis csak annak van, aki a sportból él, ehhez heti 4 x 1 óra sport nem elég. De valószínűleg nem kellenél nekik, mert a belső tulajdonságaid nem megfelelőek az ilyen alakú nők számra, akik szintén annak örülnek, ha nem csak az alakjukért, hanem az egyéniségükért is tartják őket.
14/16 anonim válasza:
Igényes pasi vagy? Amikor egy nőből csak egy segget látsz? :)
15/16 anonim válasza:
Azért ismerek 1-2 hasonlóan csinos csajt,de már 15 évesen 30-nak néznek ki és addig jó,amíg meg nem szólal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!