Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, minden indulattól és ítélkezéstől mentesen meg tudnátok adni, hogy kb. mekkora (nettó) keresete legyen a férfinak, ha járni akar veletek?
Előrebocsájtom, hogy az anyagiakra szükség van, már nő nélkül is, nincs is ezzel gond. Az érdekelne, hogy mi a minimum és optimum elvárásotok.
A pontos tájékozódás kedvéért, nem kötelező jelleggel, de megadhatnátok a saját nettó kereseteteket is.
Köszönöm!
Köszönöm a válaszaitokat.
Egy kicsit azért megleptek, be kell vallanom.
Minimum nettó 100, mert az enyém is ennyi. Ha többet keres, az persze jó, de nem előfeltétel. Engem amúgy kifejezetten zavarna, ha dupla annyit vagy többször annyit keresne, mint én, mert akkor nyilván magasabb igényei is lennének (pl. drága kaja, drága utazások, drága szórakozási lehetőségek stb.) amiket én nem tudnék kifizetni és így nem tudnánk együtt részt venni ezekben.
30/N
"Nem az számít, hogy mennyit keres, hanem hogy ki tudjuk-e hozni a hónapot valamennyi megtakarítással."
tökéletesen igazad van !
" amiket én nem tudnék kifizetni"
nem lenne közös kassza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!