Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért divatos manapság, hogy még bele is rúgnak abba, aki alapból rossz helyzetben van társkeresésileg?
Figyelt kérdés
Többen is kiírták egy kérdés alá, amiben azzal kapcsolatban érdeklődtem, hogy mit lehet tenni ha utálnak a lányok, hogy milyen szánalmas vagyok, meg örökszűz, meg mit nyavalygok itt, és így alapból nem is lesz esélyem stb. Miért kell még belém is rúgni azért, mert a társadalom nőtagjai kollektíve utálnak? Tehetek én arról hogy népszerűtlen vagyok és nem a legsármosabb a világon?2016. ápr. 17. 15:22
11/13 anonim válasza:
Kérdezőnek maximálisan igaza van sajnos,bár ne így lenne... nos a válasz csak ennyi: mert ilyenek az emberek,de főként a magyarok,rosszindulatúak,segíteni nem tudnak,mert csak elvárni tudják a segítséget,amikor ők vannak bajban bármiben... de visszafelé már ugye nem... :)
24/F
12/13 anonim válasza:
Mert ilyenek az emberek. Ne várj segítséget és megértést senkitől, főleg ne idegen, név nélkül az interneten írogató emberektől. Ilyen jellegű kérdéseket is kár kiírni, mert ahhoz hogy válaszolni lehessen rájuk, ismernünk kéne téged. Így csak általános rizsát kaphatsz vagy beszólásokat.
13/13 anonim válasza:
Mégis mit vársz? Buksisimit? Ha változást akarsz azt nem nyavajgással fogod elérni. A többi csak maszlag, senkit nem érdekel a nyomorod, mindenkinek van saját élete amiben vannak nehézségei, megjegyzem ettől sokkal nagyobbak nézd el nekik ha agresszíót vált ki belőlük a nyifi-nyafi. Mert panaszkodni könnyű. Ha valaki egyedül van annak oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!