Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Akik komoly kapcsolatot szeretnenek de nem jon ossze, mit gondoltok, mi miatt?
Öreg vagyok már a "csajozáshoz".
44/F
1. A megjelenésem és a kezdeti lépéseim nem tükrözik a jobb személyiségem. Ha személyiséggel kell elbűvölni valakit, az működik, de addig nem tudok eljutni.
2. Viszonylag speciálisak a személyiségbeli kívánalmaim is, de ezt nem tudom, hogy mennyire milyen, mert ugye nem jutok el odáig, hogy nagyobb mintán teszteljem :D
24
Leginkább azért, mert eléggé meghíztam az elmúlt durván fél évben (+15-20 kiló legalább). Ebből következik, hogy nem is igazán van kedvem próbálkozni, mert felesleges.
Ha pedig nem próbálkozok, akkor hogyan lenne egyáltalán lehetőségem egy komoly kapcsolatra?
nehéz kérdés...
nemtom, egyszerűen, valami mindig hiányzik..sz"rok a külsőre amikor hiányzik a megértés.
minek a világ legszebb nője ha mindig veszekedünk?
Mert túl komolytalan vagyok:D
De most tényleg. Szerinted mi esélye van egy lökött, csúnyácska, nem túl okos; de gyerekes természetű srácnak egy komoly párkapcsolatra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!