Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Reális egyes társkeresőkön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reális egyes társkeresőkön némelyik 30-35 közötti nő elvárása, mikor kiírja, hogy nettó 250-500 ezer ft közötti fizetést vár el a pasitól?

Figyelt kérdés
Pedig ahogy látom, ezek többsége nem végzett felsőoktatási intézményben.
2016. ápr. 11. 23:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

19, én írtam a 18-as, amúgy pasiként. Nem arról van szó szerintem, hogy ennyit "fizetsz" érte, hanem arról, hogy valakinek a jövedelme azért valamilyen szinten meghatározza az élethez való hozzáállását és személyiségét is. Ha egy férfi 30-35 évesen nem éri el ezt a szintet, és nem is igyekszik "felfelé" (tehát elvan a jelenlegi helyén és nem próbál magasabbra jutni), akkor valószínű nem túl ambiciózus, vagy valamilyen egyéb gond van vele.

Legalábbis én 26 évesen is ebben a kategóriában keresek, és az összes hasonló talpraesett barátomat is - és azok nem, akik nem talpraesettek, vagy nekik tök mindegy.

2016. ápr. 12. 11:02
 22/26 anonim ***** válasza:
barátomat = barátom
2016. ápr. 12. 11:03
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csajszi ennyit keres, akkor normális elvárás, ugyanazon az életszínvonalon keresgél. Nekem nem lesz ennyi pénzem sztem 30-35 éves koromra sem, de jogosnak érzem az elvárást, ha az előző kapcsolata(i)ban emiatt feszültság volt. A férfiak egy jó része nem bírja elviselni, ha egy nő többet keres.
2016. ápr. 12. 11:47
 24/26 anonim ***** válasza:
93%

Én soha nem adtam meg jövedelmi szintet elvárásként, de azért a nettó 250 egyáltalán nem irreális, sőt... Nem pályakezdőkről van szó, egy harmincas diplomás meg azért simán megkeres ennyit. Egy kezdő mérnöki fizetés...

Én is nettó 200-300 között keresek havonta, megszoktam egy bizonyos életszínvonalat, amiből nem szívesen adnék lejjebb, tehát nyilván hasonló egzisztenciájú emberrel tudom elképzelni az életem.

Amúgy egyszer randiztam egy pasival, aki elmondta, hogy nettó 85 körül keres (diplomásként, nem a szakmájában). Arra nem volt pénze, hogy a randira eljöjjön, nekem kellett a lakásához közeli helyre utaznom. Az, hogy beüljünk valahova, vagy közös programot csináljunk, szóba se jöhetett.

Aztán megismerkedtem a párommal, aki a kérdésben megjelölt kategóriában keres. Mikor megismerkedtünk, inkább az alsó határ felé tendált, de ő maga érezte kevésnek, és törekedett arra, hogy jobb állást találjon (szerencsére sikerült is). Ennyi pénz igenis kell egy átlagos életszínvonalhoz és hogy mellette még kikapcsolódásra is jusson (utazgatni, szórakozni járni, stb.). A pénz csak EGY szempont volt a sok között, amikor összejöttünk, de vitathatatlanul jobb olyannal együtt lenni, aki hasonló életszínvonalhoz szokott, mint én, így nem okoz súrlódásokat.

2016. ápr. 12. 15:24
 25/26 anonim ***** válasza:
Mifelénk nem azzal kezdődik az ismerkedés hogy "mennyit keresel?". Szánalmas gondokozásra vall az ilyen "elvárás".
2018. febr. 24. 13:47
 26/26 mellanka ***** válasza:
😂😂😂 Ha annyit keresnel/keresel ilyen nokre koltened?? De durva, mekkora korcs vilag mar ez.
2019. ápr. 27. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!