Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony férfiként hogyan tudnék találni párt?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok 161 centi, ez miatt a legtöbb lány megsem néz és persze magasabbak is nálam, mit javasoltok hogyan próbálkozzak ?2016. ápr. 11. 21:45
11/20 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt az érvelési hibád baromságot. Mióta a trollok elterjesztették a fészbúkon ezt a szart, azóta minden második proli ezzel nyomul.
Én magas vagyok, és semmivel nem jobb a helyzet, sőt el kell viselnem az alacsonyak utálatát is.
12/20 anonim válasza:
gondoltam hogy valaki ide nyögi hogy vannak alacsony csajok is de azoknak is a 180 cm férfi kell nem 1 nem 2 150 cm nőnél próbálkoztam elhiheted az eredmény 0
13/20 anonim válasza:
#11 ilyen reakciót még nem láttam arra, ha felhívták valakinek a figyelmét arra, hogy érvelési hibát követett el :DD
van egy jó elképzelésem, miért nincs csajod
14/20 anonim válasza:
Én gond nélkül elviselném az alacsony pasik utálatát ha magas lehetnék, de mivel nem vagyok így marad az utálkodás. haha
15/20 anonim válasza:
Tanulj meg gólyalábon közlekedni :) Én már gyakorlok. :P
16/20 anonim válasza:
Ez a "haha" dolog kezd nálad a South Parkos Miki egér szintjén tartani. Amúgy gyenge trollkodás se alacsony, se férfi nem vagy.
17/20 anonim válasza:
Szerintem is nehezen, vannak akiknek magasan sem megy, bár azért ha magasabb az ember feltűnőbb. Aztán ki tudja....
18/20 anonim válasza:
Kepet kuldesz magadrol?
23L (165 cm, aki szereti az alacsony pasikat)
19/20 anonim válasza:
18-as
Te nem létezel! Olyan nincs...
20/20 anonim válasza:
Jo, akkor ne kuldjetek. :( pedig szeretem az olelnivaloan torekeny, nagyjabol velem egy magassagu ferfiakat... altalaban kevesbe vannak elszallva maguktol, mint a lanyoknal sikeresebb magas es jokepuek, emiatt pedig intelligensek, okosak is altalaban. Szoval, bennem a tapasztalataim alapjan mar osszefonodott a kulso a belsovel, ezert jobban vonzodom a fentiekben leirt ferfiakhoz. Rogton rokonszenvesek a szememben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!