Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhat párt magának egy csúnyább kövér férfi úgy, hogy interneten ismerkedik és többet vár külső terén, mint amit nyújtani tud a jó bensője miatt?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 17:17
11/18 anonim válasza:
Kicsi az esély rá. Ráadásul az a baj, hogy sok pasi takarózik a jó bensővel, miért nem annyira igényes a külsejére (pl. miért nem akar lefogyni...).
12/18 anonim válasza:
Ettől van herótom, hogy mások a semmire várnak el valamit...
Mintha a nők nem ezt csinálnák ma!
13/18 anonim válasza:
12-es, azért a nők többsége figyel a külsőjére, igényes.
Akik nem, azok meg siránkozzanak csak!
14/18 anonim válasza:
hihihi ,ez sovány vigasz! neked kéne egy saját zsírjába tocsogó nő?
15/18 anonim válasza:
# 12 Időpont ma 19:08
Ez nem változtat azon, hogy mi jogon várja el egy önmagára nem igényes ember (férfi és nő egyaránt), hogy önmagára igényes párja legyen... Egy rakás dolgon nem pénzkérdés javítani, csak nem tenni semmit kényelmesebb.
16/18 anonim válasza:
Nem. Ne várjon el többet, mint amit ő is nyújtani tud. Neki sem felel meg egy csúnyább, kövér nő. Miből gondolja, hogy ő megfelelne egy jobban kinéző nőnek?
17/18 anonim válasza:
10: Attól, hogy lefogy, még semmivel sem lesz több esélye. 35 kg-tól szabadultam meg még akkor, amikor elhittem ezt a maszlagot. Előtte minden lány visszautasított, utána pedig... minden ugyanaz maradt. Elutasítások. Akármennyire is legyek igényes magamra, arcformán és magasságon nem lehet változtatni. Nekem ebből rossz lapok jutottak, így nem is csoda, hogy 29 évesen még nem is randiztam, pedig sok lánynál próbálkoztam már.
18/18 anonim válasza:
Ha nem tudja kompenzálni tényleg, akkor nem nagyon van esélye. Amúgy ez hülyeség, hogy olyan kevés jó bensőjű férfi lenne, hogy aki nem egy bunkót akar, annak össze kéne állnia egy magára igénytelen, a nőnél 3-4 kategóriával lejjebbi pasassal... persze, nyilván több magától elszállt pasi van, mert "va mire", a jóképűek közül, de messze nem olyan rányban, mint ahogy azt a csúnyácskábbak szeretik hirdetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!