Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is elmegy a kedvetek az élettől amikor meglátjátok, hogy mennyi helyes srác járkál az utcán? F
Figyelt kérdés
Jó a hajuk, márkás ruhákban járkálnak, formás az arcuk. A nők imádják őket... Én meg csúnya, szegény, élettelen sz*r vagyok. Néha úgy érzem, hogy csak én vagyok ilyen nyomorék ezen a világon. Úgyse lesz senkim, mert a nőknek van miből válogatni. Egy ilyen kis utolsó meg senkinek nem kell.2016. ápr. 7. 17:24
1/10 A kérdező kommentje:
Valamelyik nap jött szembe velem 3 lány. Az egyik odasúgott a másiknak, hogy "nézd, fújj" Hirtelen nem tudta mi van, de rám nézett és azt mondja: "ja, igen fújj" Annyira megalázva éreztem magam.
2016. ápr. 7. 17:27
3/10 anonim válasza:
Képet kérünk.
Én a legtöbbön egyébként csak röhögök, hogy fontosabb nekik az hogy a hajuk ecsetesen álljon, mint a méltóságuk.
4/10 anonim válasza:
számomra nem csak egy most jött a fodrásztól,dárga,márkás ruhákban feszítő férfiak jönnek be.
Vagyis nem feltétlen,mert lehet ha meghallom a hangját,sugározni fog róla az értelmi szint.
Pl mikor gimis voltam, nagyon sok gazdag csávó volt, nagyon jól öltöztek, minden cuccuk márkás volt, viszont a legtöbbjük legalább egyszer bukott..
magyarul seg-gh.ülyék.
6/10 anonim válasza:
Akkor se csináltatnék magamnak ilyen ma divatos hajat, ha fizetnének érte. És öltözküödni se fogok úgy, ahogy mostanában divatos...teszek rájuk magasról, amelyik csajnak meg nem vagyok jó így, az így járt. Most egy nőért nem fogok teljesen kifordulni magamból...
8/10 anonim válasza:
Nem szokott elmenni az életkedvem, nem ők tehetnek róla, hogy az ő szüleik jobb génállományokkal rendelkeznek, amit örököltek (testalkat, arc). Ha én is jobb pasi lennék én sem fognám vissza magamat. Én inkább azon akadok ki, amikor valaki (talán provokatív szándékkal) nem akarja tudomásul venni, hogy egy 10-12 éves szintjén lévő nyikhaj testalkatom az oka annak, hogy esélyem sincs a csajoknál. A nőkkel pedig egyszerűen nem foglalkozom. Nem érnek meg annyit (és a kinézetem sem ad okot arra), hogy a véleményükön stresszeljek. Persze ha átlagos lennék, akkor lehet megérintene, de a paramétereim tudatában legalább van egy reális énképem és tudom, hogy egy csajnak a negatív véleménye helytálló, szóval a helyedben én úgy reagáltam volna le, hogy: "Jól van te r*b@nc, engem sem érdekelsz!"
9/10 anonim válasza:
hat en mutatam volna nekik egy .I. es mentem volna a dolgomon, meg hogy fuj...
vannak lanyok akik nem annyira igenyesek, csak meg kell talalni oket.
10/10 anonim válasza:
Nem a helyes srácoktól, hanem a felszínes és megbízhatatlan nők miatt megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!