Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag alatti vagy átlagos pasik ti mennyi időt és energiát áldoztok naponta az ismerkedésre?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 6. 20:18
11/18 Sunshinedoll válasza:
Ezen a kérdésen meg a válaszokon 10 percig röhögtem :D
Elképzelem a napi rutint.
6:30 - ébresztő
8:00 munka
11-12 ebédszünet
16:00 munkából haza
16:30-17:30 ismerkedés a neten
18:00 vacsora
21:30 barátok közt
12/18 anonim válasza:
Akkor azt is írd le nekik, hogyan kellene csinálni, te NŐ.
Amúgy pont Te voltál egy másik kérdésnél, aki úgy egyébként teljesen kiakadt azon, hogy a férfiak leszólítják.
13/18 anonim válasza:
#12: Hajjá' meg, te rosszindulatú, ajjas', gyűlölködő nőszemély. Ezen a hozzászólásodon percek óta röhögök. Meglepődve tapasztalom, hogy a tetőtől talpig epét tartalmazó belsődbe mégis szorult némi humorérzék. (Vedd nyalásnak, mit bánom én.)
14/18 anonim válasza:
Őszinte leszek veletek: Ha ronda vagy még a ronda nők se fognak rátok nézni, max az anyátok. Üdv egy nő.
16/18 anonim válasza:
hát mi az hogy mennyit? Hogy kell elképzelni elmegyek a városba, és minden csajt leszólítok :D
Amúgy balesetből adódóan, mostanában nem nagyon tudok menni semerre ismerkedni.
17/18 anonim válasza:
Én egy év alatt nagyjából 5 percet, de lusta vagyok kiszámolni, hogy mennyi is az 5/365. Nagyjából ennyi idő kell ahhoz, hogy amikor nagy ritkán lánnyal szóba elegyedek, akkor az látványosan ignorálni kezdjen, ok és magyarázat nélkül.
18/18 anonim válasza:
Én a sorsra bizom a döntést.Egy Nő sem ér annyit hogy az Ember fáradjon érte úgyis csak a pénztől függ a Nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!