Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tagadjam le, hogy házas vagyok? 37/F

Figyelt kérdés
13 éve vagyok házas. Tudom sokaknak elitélendő, de elgondolkodtam már a félrelépésen. Direktben nem keresgélek, de időnként előfordul, hogy nők flörtölnek velem. Párszor viszonoztam is, de mikor közöltem házas vagyok leállt a dolog, + én voltam a szemét..., pedig szerintem ez így korrekt.
2016. ápr. 6. 08:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%
Az sem korrekt hogy meg akarod csalni a feleséged...
2016. ápr. 6. 08:07
 2/25 anonim ***** válasza:
94%
Szólj róla a feleségednek is, mert az úgy korrekt.
2016. ápr. 6. 08:09
 3/25 anonim ***** válasza:
91%
Ne tagadd le, mert ha kiderül könnyen bosszút állhat a szerető amiért átverted.
 4/25 anonim ***** válasza:
93%
Csak egy valamit nem értek. Ha nem működik a házasságod, akkor miért nem inkább a feleségeddel beszélsz? Mert ha másokkal akarsz valamilyen kapcsolatot, az csak azt mutatja, hogy otthon nem működik valami és már a feleségedet sem tiszteled. Természetes, hogy ha valaki házas, oda más nem nagyon akar harmadik félként csatlakozni. Előbb-utóbb úgy is kiderül, hiába nem mondod el és akkor az még kellemetlenebb.
 5/25 A kérdező kommentje:
4, Még azt sem mondanám, hogy nem működik a házasságom. Egyszerűen csak 13 év után elgondolkodik az ember mi lenne ha...
2016. ápr. 6. 08:14
 6/25 A kérdező kommentje:
4, Persze nem minden okés, ez igaz. Nyílván akkor nem tekintgetnék kifelé..
2016. ápr. 6. 08:16
 7/25 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem működik miért nem beszéled meg vele?

Ha meg az sem megy, akkor miért nem vàlsz?

Gusztustalan, moslék gerinctelen dolog amit művelsz

2016. ápr. 6. 08:28
 8/25 anonim ***** válasza:
90%
Egy intelligens ember megoldja a problémáit, nem lép félre, eszébe sem jut és nem mondja azt, hogy eltelt x idő, ezért félre nézek...
2016. ápr. 6. 08:30
 9/25 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem normalis, h 13 ev utan megfordult benned a megcsalas gondolata, es mivel gondolom nem viszonyt szeretnel, hanem valami egyejes laza dolgot, felesleges elmondani h hazas vagy:-)
2016. ápr. 6. 08:40
 10/25 anonim ***** válasza:
94%

A feleséged is 13 éve házas, gondolom korrekt, ha ő is kíváncsiságból beleül ebbe-abba...

Tehát te meg egy működő házasságot kockáztatsz, mert másik pi.nát is ki akarsz próbálni.

Nem tökéletes?! Ne basssz, komolyan!? Nem egy film az életed!? Aztaaaaa!

Itt jön az, hogy le se xarod az asszonyt, mert más nőkre elmegy az energiád. Az se biztos hogy egy kávét megiszik veled valaha, lehet csak udvaroltat.

A feleséged azon kapja magát, hogy egy jó szót nem kap.

Te meg dünnyögsz, mert nem ragyog a feleséged, egyre komorabb.

Csak egészségügyi dugásra lesz igényed, reklám alatt, a híradó meg a film közt. Aztán nyígsz, hogy az asszony ritkán akar szexelni.

És ott találod magad egy pocsék házasságban, ahol úgy gondolod, jogosan lépsz félre, mert nem kapsz szeretetet. (Mit adsz te? Megcsalás, titkolózás, kihasználás..)

Ez egy öngerjesztő folyamat, egy ördögi spirál.

Tudod mit?

Szedd fel a feleséged. Udvarolj neki sms-ben. Vigyél virágot. Vidd el randizni. Ülj be vele moziba és csókolózzatok.

Csodát fogsz látni!

2016. ápr. 6. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!