Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiak nagy részének van barátnője a sokszor szép nőknek meg senkijük nincs?

Figyelt kérdés
Ott ahol élek szinte minden férfi kapcsolatban van. Az átlagos vagy szép huszon, harmincéves nők meg nem találnak társat. Sokuk szeretne komoly kapcsolatot, gyereket, és még sem találnak társat.
2016. ápr. 5. 13:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az egész településen az összes csinos szingli nőt ismered? Akkor vagy nagyon kicsi a település, így könnyen eltolódnak az arányok a nemek között, ami egyből meg is adja a választ a kérdésedre. Vagy egyszerűen ferdítesz.
2016. ápr. 5. 14:27
 12/20 anonim ***** válasza:
51%
kamus...normális levelekre sem válaszol
2016. ápr. 5. 14:31
 13/20 anonim ***** válasza:
Gondolom faluról van szó.Onnan a legtöbb férfi bejár dolgozni a közelben lévő városba,a lányok nagyrésze meg otthon van.A férfiak meg találnak nőt a városban.
2016. ápr. 5. 14:33
 14/20 anonim ***** válasza:

Én is fordítva látom.

A szép nők - sőt még az átlagosak is - mind foglaltak, a férfiak közül meg soknak nincs barátnője.

De ha ez igaz, én oda költöznék nagyon szívesen.

2016. ápr. 5. 14:57
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem pont hogy a férfiak nagy része egyedül van, és minden szép nőnek van pasija.
2016. ápr. 5. 15:08
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen a korosztályomat ismerem, és más településeken élő ismerősökkel is beszéltem erről. Nem szoktam levelezni senkivel, nem barátkozni járok fel.
2016. ápr. 5. 16:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát te nagyon érdekes helyen élhetsz errefelé ez nem így van.-
2016. ápr. 5. 19:06
 18/20 anonim ***** válasza:

Érdekes.

A szingli fickókkal nem beszélgettél még, hogy pölö miért nem tetszik neki az az xy, aki pedig szép nő?

2016. ápr. 5. 21:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Alapvetően több nő van, mint férfi. Ezért egyértelmű, hogy mindig lesznek nők, akik egyedül maradnak. Másrészt sok a balhés, kamus csávó, akik úgy ki tudnak készíteni, hogy utána azt se tudod, hogy fiú vagy-e vagy lány. Egy nő mindig nagyobb veszélybe van, ezért több bennük a félelem, nehezebben bíznak. De nézd meg milyen világban élünk. Lehet ezen csodálkozni?
2016. ápr. 6. 01:54
 20/20 anonim ***** válasza:
ha megmondod mely települések ezek, akkor Pestről ( meg vlszeg a válaszok alapján sok más helyről ) férfiak tömegei fognak megindulni :D
2016. aug. 13. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!