Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igy nem lehetek valami vonzo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igy nem lehetek valami vonzo a pasik koreben, igaz?

Figyelt kérdés

Gondolom az anyaminta hianyabol fakad, de alapvetoen elegge ferfias a gondolkodasom. Szerintem tul kozvetlen vagyok - a legtobb lannyal ellentetben peldaul mindig kimondom, amit akarok, mivel ha nem ezt tennem itthon, senki nem ertene, mi kene nekem. (Apam es ocsem nem erti az ilyen kontorfalazasokat, hogy peldaul "ha neked van kedved..." meg "te tudod..." vagy mittudomen es kozben mast gondolok, szoval itthon ilyet nem lehet csinalni.) Vagy masik pelda, hogy egyszer egy szexkapcsolatom eseteben baratnom azt javasolta, hogy direkt szakitsak meg az illetovel minden kapcsolatot, mert akkor majd tobbet fog engem keresni, es elmagyarazta, hogy ez egy ilyen kifacsart noi logika, ami be szokott valni. Hat, nem tudom... a morbid humoromrol mar ne is beszeljunk, vagy arrol, hogy lanyok kozott mindig sertodes van abbol, ha ugratom oket, holott itthon igy dolgozzuk fel a rossz esemenyeket.

Egyszoval szerintem nem viselkedem eppen noiesen, ez pont akkor latszik legjobban, ha lanyokkal vagyok korulveve. :/ nem mennek ezek a noies logikai jatekok vagy effele "praktikakat" sem ismerek parkapcsolatok teren. Ez okozhat tarskeresesi problemat?

23N

2016. ápr. 4. 11:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Hol lehet ilyen nőket találni? Az agyamra megy a női taktikázás, miért nem lehet kimondani, hogy mit szeretnénk?

Egyébként 23 évesen már nagyjából tudhatod tapasztalatból is, hogy mennyire vagy vonzó a pasik körében.

2016. ápr. 4. 11:32
 2/21 anonim ***** válasza:
A titok: ne az ÖSSZES férfinak akarj megfelelni, hanem csak azoknak, akik értékelik azt, amilyen vagy. Mindenki jobban jár így...
2016. ápr. 4. 11:35
 3/21 anonim ***** válasza:
Okozhat, mármint amiatt, hogy szerepzavarba kerülsz. Ismertem ilyen nőt aki kifelé mindenképp szerénységet próbált mutatni, de a leghiúbb emberek egyike akivel találoztam. Ebből csak ellentmondásos viselkedés lesz ami nem vonzó.
2016. ápr. 4. 11:37
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
Okozhat. De nyugi, szexkapcsolatra jó vagy még nálam:D
2016. ápr. 4. 11:39
 5/21 anonim ***** válasza:
Hidd el, sok férfi örülne neki, ha ilyen egyenes, szókimondó nőt találna. Nekem is elegem van abból, ha a feleségem ilyenek mondd, hogy "Te tudod" vagy "csinálsz amit akarsz" meg ilyenek. Aztán ő lenne a legjobban megsértődve, ha azt tenném, ami mondott. Tehát hajrá, maradj ilyen! Lesz párod, hidd el!
2016. ápr. 4. 12:00
 6/21 anonim ***** válasza:

Én sem értem a taktikákat, tereléseket és egyéb szociális rituálékat, szóval nekem ez lenne az ideális. Szókimondás dettó, morbid humor dettó, a szexkapcsolatosdi viszont nagyon nem dettó.

24/F

2016. ápr. 4. 12:14
 7/21 anonim ***** válasza:
Nekem ez a stílus elég színpatikus, főleg ha olyan humorod van, amilyenre gondolok. 22/F
2016. ápr. 4. 12:35
 8/21 anonim ***** válasza:

En is pont ilyen tipus vagyok, a legtobb ferfinak, aki ismerkedett (volna) velem ez nem volt szimpatikus, ok a csendesebb, noisesebb lanyokat kerestek. Meg gyakrabban ugyan szimpatikus volt a stilusom, de csak a havercsaj szintig, ossze mar nem jottek volna velem :)

De ezzel nincs gond, en sem szeretnek olyan kapcsolatot, ahol nem tudom a masiknak megadni azt, amit varna tolem, ill. olyat sem, amiben probalna iranyitani, babusgatni, segiteni barmiben stb. Nem szeretem a gatyat hordani egy kapcsolatban, de egyenlo partnerkent szeretnek reszt venni benne, a dolgaimat magam intezni, szuveren fuggetlen felnottkent benne lenni.

A jo hir az, hogy igy is vannak olyan ferfiak, akik ezt keresik, nem ok vannak tobbsegben, de leteznek :)

2016. ápr. 4. 13:13
 9/21 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek, egesz sok kulonbozo velemeny szuletett. :)) az onbizalomhianyom miatt alapjaraton elutasitok minden ferfit, aki barmi komolyabbat akarna tolem, ezert egyelore csak szexre hasznalom oket. Tehat nincs kulonosebb tapasztalatom, emiatt merult fel bennem a kerdes.

Igyekszem megtalalni az egyensulyt az ertelmetlen noies gondolkodas meg a bunko paraszt ferfias kozott. :D csak az tunt fel, hogy a lanyokkal kevesbe jovok ki jol, es igen, azt is eszrevettem, hogy a viselkedesem miatt leginkabb havernak tekintenek a pasik.

2016. ápr. 4. 13:25
 10/21 anonim ***** válasza:
Ír ha valamivel baj van, az az h "csak szexre HASZNÁLOD" a pasikat
2016. ápr. 4. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!